Es esmu meklē spiediena sensors ar gludu virsmu

T

Thomaz

Guest
hi everybody out there,
par projektu, es esmu strādā man ir nepieciešams spiediena sensors
ar gludu virsmu, nevis viens ar caurumu.
Tas ir diezgan lēts un produkciju varētu vai nu
būt spriegumu vai strāvu.
Eiropas ražotāji dod priekšroku

Thomaz

Nu, ASV piegādātāja, ka man ir izmantoti agrāk bija Foxboro / IKT (es domāju tos nopirka, ko kāds ...)

Viņi bija (ir?) Līnija spiediena sensori, kuri želeja piepildīts ar silikona pad, lai saskares zonā.

Tiksimies, ja es nevaru izrakt līdz saiti vai datu lapas un saņemt to jums.

Kāpēc jums ir nepieciešams caurums bez devēju?Motorola un Sensym daļas ir diezgan piedošanu, man ir faktiski izmanto tos sālsūdenī pieteikumus ...

hi dude,
thx par atbildi.
Im mērīšanas līmeni šķidrumu ar daļās tā, ka varētu kontaktdakšu caurums.
Es centos elektrodes izgatavota no nerūsējošā tērauda, kas nav derīgi, jo Electrolytic ietekmi.
Es arī mēģināju ierīce, kas darbojas kā tuning, dakša, bet daļas iekšpusē
šķidrums iestrēdzis tas pilnīgi pēc dažām stundām.
Tagad es esmu, izmantojot spiediena sensors ar gludu virsmu, kas darbojas naudas sodu, jo dažām nedēļām.
Vienīgā problēma: ļoti dārga (> 300 USD).
Tāpēc es to turpināt meklēšanu tīmeklī.
Tomēr: Paldies
Thomaz

Ouch!

Šīs daļas bija vairāk kā $ 30 līdz $ 50 USD, ne $ 300.Mums bija, izmantojot vairāk nekā 20 vienā sistēmā, lai 300 $ būtu * lielu * problēma.

Es joprojām mēģina izsekot info, tā no projekta, kas tika atcelti vairāk nekā pirms gada, lai faili tiek rusty ar veco smadzeņu pan.

Happy medības, es ņemšu uz priekšu kaut ko varu atrast.

Thomaz,

Te ir datasheet un saites devēja mēs izmantojat.Man nav pašreizējā cena, bet es šaubos savu $ 300.

Kad mums bija, izmantojot kā tā izdarīja Foxboro-ICT, bet viņi ir acīmredzot ir nopirktas, ko Invensys ...

W * w.pressure.invensys.com/tran5.html

Best of luckAugšupielādēto failu: invensys_1865.pdf

hi dude,
got saites un darīja dl datasheet
pārbaudīs rīt

thx par Jūsu centieniem
Thomaz

Es domāju, ka labākais risinājums ir izmantot polimēra sensoriem.Tās ir lētas un pssive ierīcēm.Var meklēt Google, lai atrastu kādu Eiropas ražotājiem.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back