Epson Dot matrix printer galva saskaņošanu

D

dark_ages

Guest
sveiki, kas tur .... Es esmu tikai jautājums, ja kāds zina, kā pielāgot izdrukas EPSON LQ-300 + un LQ-300 + II. Kad es mēģināju drukāt failu / s ar galdiem, galda līnijas, kur nav taisni, bet, ja tas ir tikai vienkāršs teksts drukāt izdrukas, ja naudas sodu. I guess es vienkārši ir saskaņot printera galva, bet es nezinu, kā .... TNX par jebkuru palīdzību draugiem ...=) LOL !!!... vienkārši nepieciešams, lai iestatītu drukāšanas virzienu uni-d lai sasniegtu taisni uz galdiem ...: grin:

viļņotas vertikālas līnijas divvirzienu režīmā, drukāšanas var labot, noslēdzot īpašu režīmu printeri. Jums jābūt atsaucei uz printera rokasgrāmatā taustiņu kombinācija jāspiež pie jaudas uz printeri, lai iedziļinātos šajā režīmā.

Hi, Windows XP: noklikšķiniet uz Start , tad Printeri un faksa aparāti . Alternatīvi, noklikšķiniet uz Sākt, Control Panel un tad Printeri, Printeri un faksi vai Printers un citu aparatūru. tiesības noklikšķiniet uz Epson printeri , tad Poligrāfijas veiktspēju. [/ U ]........ noklikšķiniet uz apkope vai lietderība cilni izvēlieties drukas galviņa pielīdzināšanu ... tad Nākamā .. (drukas galvu pielīdzināšana lietderība nosaka vertikālās nobīdes, horizontālās izstradājumi un blurry pinouts), tad Izdrukas nākamajās vertival saskaņošanu lapu ... noklikšķiniet uz pielīdzināšanu vai blakus [/ U ]..... : Grin: Pēc pārbaudīšanai un koriģēšanai vertikālo līdzinājumu drukas galviņu, process tiks atkārtots, lai jūs varētu pārbaudīt un labot tās horizontālo līdzinājumu .

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back