Enerģijas mērītāju, izmantojot VFC

S

syee10

Guest
Čau, Es esmu projektēšana enerģijas mērītāju. Pieņemsim, ka man ir ieguldījumu VFC LM331 un man izejas no VFC, kas ir pulkstenis impulsu. Kā man gatavojas savienot šo pulksteni impulsu, lai desmit gadu letes un parādīt to 7 segmentu displeju, lai iegūtu "enerģija" vienību? Es labāk izmantojot jebkuru IC mikroshēmas par PIC. Kāds, lūdzu, sniegt man jebkādu noderīgu informāciju. Ņemiet vērā, ka vidēji jauda (tas ir izejas VDC) vairāk nekā laiku mēs enerģiju.

Es gribētu, izmantojot jebkuru IC mikroshēmas par PIC.
Nav problēmu, jūs noteikti varētu atrast lapas, piemēram, 7490 letes un 7447 7-Segment dekoderi. Vadu paredzētajā ciparu numurs skaitītāji un pievienojiet pulsa signālu ieejas. PS: LM331 rezultāts ir atvērtā kolektora un būs pull-up rezistors, lai VCC.

FVM, Nice, lai aplūkotu atbildi no jums. Vai es varu izmantot 74ls90 un 74HC4511 insted ar 7490 letes un 7447 7 segmentu dekoders? faktiski i am sajaukt ar counter .. Kā es gatavojas, lai pārliecinātos, ka atbalsta skaits katru reizi, ir vienāds ar 1second? nozīmē, kad tā count = 1 1s, skaits 2 = 2s un tā tālāk ..

Vai es varu izmantot 74ls90 un 74HC4511 insted ar 7490 letes un 7447 7 segmentu dekoders?
Jā, bet, lai saglabātu līmeņa specifikācijas precīzi, HC T 4511 būtu nepieciešami TTL izejas .
Kā es gatavojas, lai pārliecinātos, ka atbalsta skaits katru reizi, ir vienāds ar 1second
I didn't paziņojums vēl, ka šis pieņēmums ir nepareizs:?
Jāņem vērā, ka vidēji jauda (tas ir izejas gada VDC) vairāk nekā laiku mēs enerģiju.
Patiesībā, stūres ir jāiekļauj vai arī summē, lai iegūtu enerģiju, nevis vidējo rādītāju. Piemērs: LM331 izejas frekvenci 1 Hz, tiktu 1 kW. Ja jūs skaits šie impulsi, jums KWS. Neviena timebase ir nepieciešama šo darbību. Ja jūs vēlaties parādīt, kā pašu jums būtu nepieciešams, timebase.

FVM, jūs varat man pastāstīt vairāk par izejas biežumu VFC? Ir "izejas frekvenci 1 Hz nozīmē 1kW" ir patiess nosacījums vai tikai piemērs? Faktiski to, ko manā prātā, ir, ka VFC ieejas ir izejas analog reizinātājs, kas pārstāv enerģijas daudzumu (signāla v (t) reizina ar signālu i (t)), es esmu labi? Es esmu sajaukt atkal par "Ja tu skaits šie impulsi, jums KWS". Nozīmē katra desmit gadu skaits counter pārstāv 1s praktiskā?

ir taisnība, nosacījums vai tikai piemērs
Es domāju, es skaidri teicu, tas ir piemērs. Faktiskā attiecība ir atkarīga no lobīšanās savu varu signāla un / f palielināt īsteno ar LM331 ķēdē. Es nezinu par vai nu.
nozīmē, ka katra skaits desmit gadu laikā counter pārstāv 1s praktiski?
Nē, tas nav saistīts ar laika vienībā. Ar mērogošanas pieņemts manā piemērā (tas var būt atšķirīgs) 1 skaits var nozīmēt, piemēram, 100 sekundes vairoties 10 W vai 10 sekundes vairoties 100 W. vienību enerģijas mēra KWS.

FVM, jūs varat paskaidrot man, kā palielināt to daļu sekundes reizināt ar jaudu? teikt, ja es gribu 1000W reizināt ar 1second? Kā man gatavojas savienot manu ķēde ar LM331 VFC? Lūdzu, paskaidrojiet ar vienkāršu shematiska diagramma, ja iespējams? Sorry im diezgan vāja šajā jomā

Enerģijas mērītāju parāda enerģija, ne spēku. Ja ieejas signālu VFC ir nulle (Jums nav pateikt vēl, ja tā nāk no, starp citu), un enerģijas mērītāju nepārtraukti skaitīs un, iespējams pārplūst, ja tas nav pietiekami daudz ciparu,. Ja jūs skatāties uz parasto mājas elektrības skaitītājs, tas ir, piemēram, 7 cipariem, kas ir zemākais, kas pārstāv 0,1 kWh attiecīgi 360,000 bija. Kāds mērogošana zemāko ciparu jūs vēlaties? Kāds ir VFC ieejas signālu W diapazonā? Ar VFC, jūs divi optons mainīt mērogošana - pielāgot VFC spriegumu frekvenču faktors - izmantojiet prescaler attiecīgi counter stadijās displeja

FVM, Paldies par jūsu ātru atbildi. Ok es aptuveni pastāstīt sistēmas enerģijas skaitītāja es gribu šeit šovakar. Es sagatavot blokshēma, lai jums ir labāka ideja par manu problēmu. Paldies jums tik daudz.

Man rodas iespaids, ka jūs vēlaties, lai pasākuma varas, nevis enerģijas.

Tas būs mans vispārējās sistēmas blokshēma [url = http://images.elektroda.net/77_1299519180.png]
77_1299519180_thumb.png
[/url] Patiesībā ideja ir atsauce uz šo sistēmu iekšpusē žurnālā [url = http://images.elektroda.net/14_1299519520.png]
14_1299519520_thumb.png
[/ url ] Es neesmu pēc pēc no ķēdes, ņemot vērā žurnālā savienojumus. Es tikai izmantot, ka ideja, un es veidot savu savienojumu. Mana problēma tagad ir sarkanā taisnstūrveida apgabals, kas man bija marķēti. Es uzmākties tiešām zināt, kāpēc ir D flipflop tur, un es uzmākties zināt, kā savienot letes un slēdzeni 7 segmentu displeju. 7 segmentu displejs parāda to enerģētisko vērtību un nevis varas vai biežumu. Lūdzu, palīdziet man. Thanks a lot.

Manuprāt, liecina šīs shēmas pasākums (vidēji) jauda, ne enerģija. Bet kā es minēts iepriekš, parādot enerģētikas tikai ar trim cipariem nebūs jēgas.

FVM, no žurnāla arī teikts, ka galīgais rezultāts ir enerģijas vienība. Un 3 ciparu faktiski vienību kWh. Bet žurnāls tomēr nav izskaidrojusi daudz par ķēdē. Vai varbūt jūs varat izlasīt žurnāla varbūt?

Visas ziņoja mērījumu rezultāti ir enerģijas vienībās (W), nevis enerģijas (Wh uc). Ir dažas atsauces uz enerģijas mērījums tekstā, bet nav tieši saistīti ar shēmu. Faktiskais cicruit ir jaudas mērīšanas, skaitot VFC pākšaugi nekā noteikts vārtu laiks un atslēgas rezultātu. Stabilu mērījumu, vārtu laiks ir vairākkārt tīkla frekvences, piemēram, 1 s. Pieņemot, ka VFC ir mērogošana 1 Hz / W, tad vārtu laiks 1 sek sasniedz displejs W, piemēram 0-999 W par trīs ciparu displeju.

Es arī ievēroju, ka rezultāts un diskusijas piedalīties žurnālā lielākoties diskutēt par jaudu. Pat 1-4 tabulas rezultāti ir visas pilnvaras un nav enerģijas. Bet es ievēroju, ka abstraktā veidā uz lapu 1, tur ir teikums "Šajā nolūkā šis darbs sniedz elektronisko sh º mu, lai izmērītu elektroenerģijas". Un arī 2 lapas, "no šiem signāliem, kad vidēji laika produkts, dos DC līmenī proporcionāli elektroenerģiju, ko patērē kravas. Šis signāls tiek digitalizēts, un attiecīgi parādīti". Un arī Page 4 "dalīta ar N counter blokus izmanto, lai sniegtu nepieciešamo vienību mērījumus, ti, (milliwatt sekunžu, vatu minūtes, kilovatstundu, uc), kur N ir skaitlis, ar kuru G sadala ". Un rezultāti un noslēgšanu "tehnika, kas iekļauti šajā darbā ir ļoti vienkāršiem līdzekļiem attiecībā uz digitālo mērīšanai attiecībā uz elektroenerģiju, ko var izmantot plašā diapazonā enerģijas mērījums". Ja ķēde nav mērīšanas elektriskās galu galā enerģijas un nav jaudas, kāpēc tur esam teikumus, kā jau es teicu, kā iepriekš? Im tiešām sajaukt @. @

Im patiesi sajaukt
Tas ir vienkārši:
... 1 Hz / W, tad vārtu laiks 1 sek sasniedz displejs W
1 W / Hz = 1Ws ( enerģija ). Ja jūs skaits (integrēt) to pa 1s un displeja skaits, jums parādīt Was / s = W, kas ir jauda . Ja jūs vienkārši ļaujiet counter darboties un parādīt to saturu, jums nav integrēt laikā, bet "skaits" patērē Was, šajā gadījumā displeja rāda patērētās enerģija . Bet tikai ar 3 cipariem, jūs drīz saņemt pārplūde: sad:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back