Enclosure mikroviļņu ķēdēm

G

gecky

Guest
Hi All,

Jebkuru padomu par metāla kameras mikroviļņu ķēdēm?Izmēri, izvietojums un savienotāji un līdzstrāvas ieejas utt ...Paldies!

Ja iespējams, veic platums kameras mazāks par 1 / 2 viļņa garums ir vislielākais darba freq, lai novērstu viļņvada sakabes.

Lai izvairītos no kaste rezonanses, pārliecinieties, ka vismaz divi no trim būra izmēri ir <0,5 viļņa garumu.Problēma EM filelds ir pazīstams kā "dielektriķi piekrauts taisnstūra resonantor".Risināšanu rezonanses frekvencēs ir viegli, bet prasa atkārtojuma.Varat arī izmantot bezmaksas EM programmatūru SonnetLite (I darbu Sonnet) no www.sonnetsoftware.com. xgeom iespēja "analīze-> tāme Box rezonanses" sarakstu off visi rezonanses jebkādā ailē / dielektriskās ģeometrijas esat norādījuši.Tas ir ļoti neizjaucot, lai būtu skaisti filtra reakcijas un, kad jūs likts vāku ir ****- no tiesībām vidū passband!

Ja jūs vēlaties analizēt ietekmi norobežojuma jūsu ķēdi var izmantot vai nu Sonnet, vai EMsight, gan ļoti efektīva aizsargāta ķēdēm.Viens piemērs ietekmi kaste uz filtra ir GL Matthaei, JC Rautio un BA Willemsen "Par ietekmi uz mājokļu izmērus par reaģēšanu un savienojumi dizains microstrip filtru ar paralēlu līniju," IEEE MTT Darījumi, Vol .48, augusts 2000, pp 1368. 1361.Jūs varat saņemt, ka no IEEE Izpētiet, vai es būs e-pastu jums pdf.Kā Matthaei ko, ir no Matthaei, Young, un slavu Jones no filtra.

Paldies par atbildi guys!

Mans ķēde ir diezgan liels, salīdzinot ar viļņu garumu (6 GHz), jo es esmu strādā pie aktīvas shēmas.Es mēģināšu veikt dažas ātri aprēķini un CAD pirms es pabeigt lodziņā.

Par rezonanses problēmu, es dzirdēju, jūs varat viegli pārvarēt šo ar, teiksim, skrūvēšanai par papildu gabals metāla, kas iekšpusē?

Jūs varat līmi gabals ECCOSORB siltināšana rezonanses Absorbējošās uz iekšējās telpas aptver vāku.

h ** p: / / www.eccosorb.com / katalogs / eccosorb / index.asp
h ** p: / / www.eccosorb.com / cavity_resonance.asp

Ir iespējams pārvietot rezonanses, pievienojot metāla iekšpusē, vai arī samazināt vai novērst to, pievienojot absorbents.Esiet uzmanīgi ar absorbējošu matrial, ja jūs strādājat ar varu vai zemu zaudējumi ir svarīga.Turklāt, no tukša pļāpāšana var būt problēma ilgtermiņa dažas programmas.Jūs vēlaties būt pārliecināts, faktiski shēmas darbība ir garlaicīgi, nav aizraujoši!

Gan absorbents, un papildus metāla var būt mazāk efektīva, nekā jūs varētu domāt, atkarībā no režīmā jūs mēģināt mainīt.Daži veidi ir lielāko daļu savas enerģijas koncentrējas dielektriskās.Vai kāds jums patīk, kas gaisa, un tas nav aprūpi.Šie veidi veidu var reālu matu pullers.

Ne visi ķēdes ietekmē visas rezonanses veidiem.Vislabāk to darīt, ir analizēt sava veida reprezentācijas jūsu ķēde faktisko lodziņā lielumu.Ja redzat ****- veic pēc zināma rezonanses frekvenci, jūs zināt, jums ir problēmas.

Ja jūsu top segtu izpaužas reālā tuvu ķēdes, tas mainīs jūsu circuit veiktspēju.Ja Jūs lietojat šo maršrutu, pārliecinieties, ka darīt pasargāti EM analīze un kompensēt dizainu.

Ja jūs vienkārši pateikt, lai heck ar to, un atstāt vāciņu, rezonanse būs (iespējams) izzūd, bet jūs saņemsiet starojumu.Ja ir citas sastāvdaļas apmēram, kas var pāris no, vai jūsu ķēdes, būs problēmas.Patiesībā viens veids, kā to ātri pārbaudīt starojums ir darīt neaizsargāts EM analīze (Momentum, IE3D, ansamblis), kam seko aizsargātās analīzi (Sonnet, EMSight), un redzēt, ja ir kādas būtiskas atšķirības.

Ja tas ir tīrs taisnstūrveida lodziņu, jūs vislabāk izmantot aizsargātās plaknes EM analaysis patīk mūsu pašu Sonnet.Jūs varat būt absorbētājs viegli, norādot zudumiem dielektriskā slāņa.Gabalos metāla var iekļaut arī, bet tas sāk izmantot līdz atmiņas un analīzes laikā.Kaut sarežģītības līmeni, jūs vēlaties, lai pārslēgtos uz apjomu mesher lai redzētu, kas notiek, kad vāku turpinās.Mēs strādājam daudz ar CST šeit (atbalsts un pārdošanas Ziemeļamerikā), un es ieteiktu CST par šo pieteikumu.Platjoslas augstas izšķirtspējas frekvences domēna datus Jūs saņemat no laika domēna analīze, piemēram, CST ir patiešām labs, meklējot šauro augstu Q rezonanses.

Kā es minēts iepriekš, ja vēlaties ātri saraksts rezonanses frekvencēs, download SonnetLite htt: / / www.sonnetsoftware.com, ievadiet savu kastīti un dielektriskie ģeometrijas un noklikšķiniet analīze-> tāme Box rezonanses.

Pat ja nav rezonanses, daudzi mikroviļņu inženieri (ieskaitot mani) bija prieks redzēt skaistu pastiprinātājs atbilde uz ANA, tad kad mēs vāciņu, tā kļūst par skaistu oscilator.Izmantojiet savu ķēdes analīzes rīkus, apvienojumā ar plaknes EM analīze pasīvo daļu sava shēmas izmantošanu (iekšējās ostas, kas savieno jūsu tranzistors), un apskatīt stabilitātes faktors ... ar vāciņu.

Hi,

kopš mēs esam uzmanību Rautio es vēlētos lūgt ko par korpusi sevi.Vai ir vēl kāda mehānisms sakabes jo encloused pastiprinātājs, izņemot kaste rezonanses?Man bija šausmīgs laiks, mēģinot likvidēt svārstības no pastiprinātāja.Microstrip daļa ir EM modelētiem un pat slīpo ķēde tika simulēta, kā arī un tranzistoru laist iekšējā ostām, kā jūs ierosināts.Novirze tika ieviests minimālais ceturksnī viļņu lilnes ar radiālo Nepabeigti raksti.Pastiprinātājs simulācijas parādīja uncoditional stabilitāti visās frekvencēs.I spēlēja mazliet ar manu pirkstiem un amortizatoriem un faktiski atklāja, ka koaksiālie savienotāji bija neliels pārtraukums aizraujošu visu lodziņa spektra veidu, ka es neredzēju jo simulācijas.Daži no šiem veidiem veikta I / O neobjektivitāti saistīto līnijas, lai gan tie separeted 04/03 viļņu garuma!Tie tika veikti paralēli, pēc tam liekot tiem 90 ° viena attiecībā pret citiem problēma bija stil klāt, bet bija iespējams novērst ar amortizatori.Arī aizspriedumiem tika ieviesta, izmantojot barību-sile kondensatoru.Mazos gabaliņos un liek šo kondensatoru bija saistīts gan ar dažādām sienām un piedalās svārstības, kā arī!Pastiprinātājs bija paredzēts strādāt virs 20GHz un problēmas, kas rodas par daudz zemākām frekvencēm.

Mans otrais jautājums ir, cik lietas ir mainīgas, ieviešot nav ideāls kaste, ti, ņemot caurumi savienotāji, izejvielas siles, skrūves, vajadzīgā tehnoloģija caurumi stūros, utt?

flyhigh

Hi Flyhigh - OK, lai izsauktu man "Jim".

Jūs tikko aprakstīts klasisks pastiprinātāju / oscilator problēmu.Ja tas nav noticis tik bieži tas faktiski nebūtu smieklīgi teikt, ja jums dizains vienu jums citiem!

Kad jūs likts daudz iegūt vienā iepakojumā, tikai par kaut ko jums mainīsies pastiprinātājs stājas oscilator.Absorbētājs ir jauks risinājums, ja iepriekš aprakstītās problēmas netiek jautājums.Gadus atpakaļ es izstrādāti mikroviļņu stuff kosmosa kuģiem (Landsat IV, DSCS III), un absorbera nebija iespēju dēļ outgassing.

Ja jums ir bez rezonanses paketi un paketi ievieš izejas līdz ieejas savienojuma, lai jūs iegūtu oscilation, viens risinājums ir likts tik pieaugumu iepakojumā.Ja jums ir divas stadijas, sadalīt posmos divās paketes.Bet es bet jums ir tikai viens posms.Tādā gadījumā, cits risinājums ir likt sienas kādu starp divām ieejas un izejas.Viegli, ja Jums ir uz metāla statīva un jums ir atsevišķa substrāti un ārpus iekārtošanu.Ņemt to uz augšu segtu ja jums ir.

Vēl viens risinājums ir celt augšu segtu noteiktas pēc iespējas tuvāk.Es nekad neesmu darīts, ka, es domāju tas varētu samazināt kas līdz ar sakabi, bet varbūt ne.Viegli izmēģināt EM analīze.Doing šāda mainīs atbildes jūsu ķēdes, bet tā nav problēma dizains ķēdes ar noteikumu, ka top aptver tiktu sakārtoti to pienācīga darbība.Heck, ņem augšējo segt uz leju, lai tā nosaka gandrīz labi uz tallest sastāvdaļas jūsu ķēdē!Atbilde izskatās briesmīgi ar vāciņu, bet kurš rūpējas?

Cits risinājums būtu ieviest negatīvas atsauksmes, lai atceltu pozitīvas atsauksmes ieviests ar paketi.Ar jūsu tranzistors ostās 3 un 4, Y34 apskatīt (Y-parametri).Y34 = mīnus pielaidi starp ostām 3 un 4.Līdz ar to pick daži ķēdes, kas piebilst, ka piedalīšanās starp ostām 3 un 4.Tagad jūsu pasīvā saskaņošanas tīklam būs nulle Y34 un nav iespēju oscilēt, vismaz tajā frekvencē.Es nekad neesmu darījis, ka sevi, vai nu, bet šķiet, piemēram, tas būtu vienkārši, galvenā problēma būs atrast shēmu, lai samazinātu Y34 visās frekvencēs (ļoti zemas un ļoti augstas), ka jūsu tranzistors ir ieguvums.

Viens avots sakabes var būt vertikāla barību caur adatas.Par daudz veidu (īpaši ar zemu seguma), E lauks galvenokārt būs Ez (veritcal).Tāda veida režīmi ir viegli satraukti ar veritcal vadītājiem (domāju, ka vertikālā antena).Viegli pārbaudīt EM simulācija.

Visiem piekļuves atverēm, noapaļojot iekšpusē stūri ar slīpētu iepakojumos, utt jūs varat pārbaudīt ar tilpumu mesher.Ja rezonanses nav problēma un, jo jums nav nepieciešams vārds attiecībā uz precizitāti attiecībā uz šo problēmu, jebkura apjoma mesher būtu OK.Analīze laiks un ērtu izmantošanu nākotnē būs noteicošie faktori.

Good luck!Tas ir grūts problēma, bet tas ir rituāls no caurbraukšanas mikroviļņu dizaineru.Jūs vienkārši gotta ticēt, jā, problēma tiešām ir risinājums.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back