Enameled stieples kā atņemt?

B

batdin

Guest
Hi, mans jautājums ir ļoti vienkārši. Kā noņemt pārklājumu no emaljētas vara stieple? Es esmu to izdarīt simtiem vadu un ceru, ka tur ir veids, kā vieglāk, nekā nesaskrāpē ar nazi vai karstuma un scratching.I mēģināju ar jaudīgākajiem šķīdinātāju Es atradu ... un nekas, protams:) Ir jābūt atbilstoša šķīdinātāja es esmu sure.What man meklēt? Paldies jau iepriekš!

Es domāju, ka jebkura ķimikālija, kas var noņemt, emaljas prasīs veselības un drošības pasākumus. Ar google meklēšanas liecina skudrskābes bāzes krāsas noņēmēju, metiletilketonu, suphuric skābi vai slāpekļskābi.

Man bija darīt to pašu veida lieta ar saules paneļiem, kur lacered vienā pusē (virs 100). Es mēdzu enviromentaly frendly krāsas noņēmēja nopirka no CPC sastāvdaļām Anglijas Barrybear

Mēģiniet lodēšanai ar aspirīnu. Daži puiši ierosinot to. Protams, tas ir skābe un nav veselīgs veids, kā darīt.

Ir daži padomi par to, enameled vadiem vietnē: Sveicieni, IanP

Hi, es izvairītos no aspirīna, ja iespējams. Kad tiek sasildīta, tvaiki noplūst ietver visu ķīmisko tablešu, un acīmredzot "acetilsalicilskābi". In diezgan tīrā veidā, tās lielisko inde. Tas uzsūc caur ādu viegli, un parasti ir kaut kas tāds būtu jāizvairās. Es saprotu, ka tabletes satur ļoti nelielu daudzumu, taču to dara daudzas reizes, ar tvaikiem ir daudz tīrāk nekā ietvertas tabletes, es nevarētu. Sakot, ka es "ir" pamēģinājuši šo, no ārpuses, un nav, šķiet, vairs efektīvas nekā darbojas emaljētu stiepli pa karstu liesmu, un noslaukot to ar mitru lupatu. Arī lodēšanai ar papildu plūsmas, šķiet, darbojas labi, dzelzs apdegumus emalju, un plūsmas ņem to nost vadu. Arī alvas ir stieple, lai viegli lodēšanai vēlāk. Buriedcode.

Tikai, lai ziņojums, ko es izdarīju. Es nevarēju atrast nevienu no šīm krāsas removers.All no tiem atradu pamatā bija metilēna hlorīds un tas noteikti nav darbs! Tāpēc es izmantoja apdegums-un-scratch method.I Bija man mazāk laika, nekā plānots (I izmantoti dzelzs vati) un rezultāts bija apmierinošs.

Es izmantoju šķiltavas (šķidrā gāze), strādājot ar stiklaplasta, pamatojoties izolāciju. Bet var būt labāk, lai mēģinātu alchogol balstās uguni - tā ir tīrs nekā gāzes.

i am interjecting, jo es esmu pārliecināts, es zinu, kā atbildēt uz šo vienu, bet man nav ne resursu, lai to izmēģinātu, un tā ir problēma, vairākas reizes. pastāv tāda lieta kā "lodēšanas pods", kas ir pilnīgi Enviro nedraudzīga un es nevarēju pateikt, cik daudz ventilācija ir nepieciešama rīks ... meklēt to par attēlu meklēšanu pirmais saite noderīga informācija ir, kā es to darīt, ka veida lieta. tas izskatās kā mazas metāla cilindrā atop īsiem kātiņiem un bāzes ... tā apgalvo, regulējamu temperatūru, lai saglabātu aptuveni centimetru dziļi vērts lodēt šķidro ... par atkārtoti iemērcot wiretip pēc wiretip, vai tinning daudzi komponenti, un tie visi ir smilga un apdarinātiem, lai ietilptu circuitboard. tiešām tikai efektīva tādos apstākļos, tāpēc es nekad izgāja un ieguva vienu, bet man ir izmantots viens, un - darnit - ne uz emaljētas vara vadu padomiem ... bet mans bet ir tā, ka _could_ to darīt. anyway, blah blah blah jaku jaku jaku es droši vien aizmirst, es esmu bijis šeit ... ceru, ka ir bijis palīdzēt.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back