EMI interfeiss loģiku varas

X

xeratule

Guest
Hi all, Man ir H-tilta shēma, kas ir 1500W un darbojas 25khz PWM. Jauda līnija ir 230V. Loģika circuit kontrolēt PWM ir 5V. 230V līdz 8V transformators apgādā 5V sprieguma regulators. Loģika shēma un augstas jaudas ķēde ir izolēts ar optocoupler. Lai gan ir EMI filtrs ar augstu barošanas ieejas, es redzu vilnīšus pie 25khz uz 5V piegādi. Kas noved pie neveiksmes pie pašreizējā izpētes ķēdē. Kā es varu eleminate tos vilnīšus? Paldies jau iepriekš. Erhan

Pirmā lieta, jums vajadzētu vienmēr censties to darīt, ir nogalināt troksni no avota. Tas nozīmē, pārliecinoties, ka nav slikti pārejas režīma uz H tilta. Snubber tīkli var palīdzēt, kopā ar labu plānojumu un snubber kondensatori par piegādes sliedēm. Ja tas nepalīdz, tad jums ir mēģināt un noteikt, kādi ceļš EMI veic un bloķēt to. Ja jūs domājat, tas ir caur elektrības transformators, mēģiniet laiku piegādājot kontūra ar bateriju vietā, un ja kas nosaka šo problēmu, tad jūs zināt, tas ir iespējams, transformators. Ja tas ir lieta, jūs varētu mēģināt pievienot papildu filtrēšana (pārliecinieties, vai tas tiešām ir pienācīgs vājināšanās līdz 25KHz), gan par diferencētu un kopēju režīma signāliem. Arī apsvērt iegūt transformators ar mazāk tinumu likvidācijas kapacitāte (piemēram, īpašu toroidālo transformatoru). Arī kam EMI ekrāna transformatora var palīdzēt daudz.

Sveiki visiem, Man ir H-tilta shēma, kas ir 1500W un darbojas 25khz PWM. Jauda līnija ir 230V. Loģika circuit kontrolēt PWM ir 5V. 230V līdz 8V transformators apgādā 5V sprieguma regulators. Loģika shēma un augstas jaudas ķēde ir izolēts ar optocoupler. Lai gan ir EMI filtrs ar augstu barošanas ieejas, es redzu vilnīšus pie 25khz uz 5V piegādi. Kas noved pie neveiksmes pie pašreizējā izpētes ķēdē. Kā es varu eleminate tos vilnīšus? Paldies jau iepriekš. Erhan
7805 regulēšanas 5V ir labākā izvēle, izmantot 100n pie ieejas un izejas kopā ar 470uf.Check ripples izmantojot oscilloscope.it būsim labāk konsultēt, ja nosūtāt cct.Regards

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back