EM Simulator vai iecirkņa Simulator?

H

HO_220

Guest
Čau.
Man ir jautājums par imitē ar mikroviļņu birojs. (MWO)
MWO ir divas simulators. (EM un iecirkņa)
kura no tām ir labākais mikroviļņu filtrs dizains.
bests.

Circuit Modelēšana ir ātrāks veids, kā paredzēt veiktspēju.EM sniegs jums tuvāk rezultātā, salīdzinot ar faktiskajiem mērījumiem.Es ieteiktu Jums sākt filtra konstrukcija ar ķēžu imitācijas un palaist EM, lai pārbaudītu to darbību.

EM simulatorā, kas MWO ir ļoti lēns, es to izmantotu ļoti vienkāršs circuit.Start ar ķēdes simulators.

Čau,

Varat izmantot uzlabotas EM modeļiem (X-modeļi), kas lineārajam simulators.Tiklīdz jūs piepildīta Datubāzes jūsu īpašs substrāts (ja jums ir, izmantojot kopējus pamatnes, tās ir allready ar EM_Models katalogs).
The X-modeļi ir balstīta uz EM simulāciju, ir ļoti precīzi, un simulācijas veikt mazāk laika lineāro simulators.
Veikt Apskatiet filtra piemērus piemērus direktoriju MWOffice.

Pēc tuning un optimizācijas, varat modelētu jūsu visai struktūrai, EM simulators.

regards, Al

Čau,

tur ir vecs metode filtrs dizains, tas ir īpaši labi piemērota joslas caurlaides filtri, kam centra frekvenci Fc, joslas platums BW.Tas sākas ar ķēdes simulators modeļiem un tad pēc ražošanas filtra mēra.Raksturīgi, izmērīto centra frekvenci tiks pārvietoti paredzēti dFc, joslas platums šaurāku par dBW.Tad filtru specifikācijas būtu mainījies, centra frekvencei Fc dFc un joslas platumu BW dBW un filtrē pārveidoja in circuit simulatorā, lai sasniegtu mainīts specifikācijām.Pārveidoja filtrs būs īpašības ļoti tuvu mērķa uzņēmumiem.

Tā vietā, ražošanas un mērīšanas filtru, jūs varat pārslēgties uz EM simulācijām, tai jākalpo jums ir labs rādītājs, cik jums vajadzētu mainīt jūsu specifikācijām, un to, kas līdz mērķim pārskatīt.(Ir optimizācijas procedūru, kas saukta par kosmosa kartēšana, kas ir, kas ir šo pieeju, ja Jums uzdot mani, kosmosa maping ir tikai veiksmīgs metode EM optimizaton) Anyway, tur nav optimizaton iespēju MWO EM simulators, tāpēc jums ir jābūt daži kritēriji, kā mainīt izmērus filtru elementi.

Es tā daži filtri tādā veidā, izmantojot @ DS-Momentum pāri, tika extremly veiksmīgi.Bija tikai 2 atkārtojuma minētās metodes, lai iegūtu rādītājus spot on.Nolīgums ar mērījumi arī bija ļoti labs.

Vienīgā atšķirība es redzu attiecībā uz MWO būs tādas, ka EM konstrukcijai jābūt snaped ar fiksēto energosistēmā, tas varētu ieviest dažas neatbilstības un ierobežojumus.The X-modeļi būs visvairāk certanly saņemt jūs pietuvinājušies EM rezultātus.

flyhigh

Čau,

Bija rakstu iesniedza Peter Martin
"Projektēšana malas savienotas Microstrip Band-Pass Filtri Izmantojot mikroviļņu birojs"
, kas liecina par metode, ko aprakstījis Flyhigh.

unfortunatelly lejupielādes sadaļā viņa mājas lapā ir temporarly apturēta.

hxxp: / / www.rfshop.webcentral.com.au/page7.htm

Ja jums ir nepieciešama priekšmeti, tikai lūgt to

rgds, Al

Lai flyhigh: Vai es varu zināt, kāds ir substrāts, ko izmanto jūsu iepriekšējo dizainu un centra frekvenci?

Es RT6002 projektēt BPF pie X-joslā un modelētām ar impulsu.Centra frekvenci mēra nobīdīts par 500 MHz un vēlamo centra frekvenci .... Tāda pati problēma radās, kad izmantoju Taconic softboard.Līdz i mainīja manu izstrādes līdz grūti kuģa (RO4003), frekvenču mēra piekrītu pilnīgi ar simulācijām.Es tikai vēlos, lai uzzinātu, vai softboard nav piemērota filtra dizains.

Mitruma absorbcijas ir līdz 0,13% par Rogers Duroid RT6002.Tikai 0,04% par RO4003.

Skatīt materiāla datu tabulā 1 šo saiti:

http://www.rogerscorporation.com/mwu/translations/prod.htm

Pēc kodināšanas procesam, mitruma var palikt uz kuģa, kas zemāka centra frekvenci piemēram, pusē kopā bandpass filtru.Ielaidums zudums palielināsies, kā arī

Lai samazinātu atlikušo mitrumu, ir svarīgi, lai sausa-out (cept) soft dēļi augsta temperatūra pēc kodināšanā.Redzēt

http://www.rogers-corp.com/mwu/pdf/rt495.pdfCitāts:Es RT6002 projektēt BPF pie X-joslā un modelētām ar impulsu.
Centra frekvenci mēra nobīdīts par 500 MHz un vēlamo centra frekvenci .... Tāda pati problēma radās, kad izmantoju Taconic softboard.
Līdz i mainīja manu izstrādes līdz grūti kuģa (RO4003), frekvenču mēra piekrītu pilnīgi ar simulācijām.
Es tikai vēlos, lai uzzinātu, vai softboard nav piemērota filtra dizains

Čau,

tas bija grūti, keramikas kuģa, inhouse materiāls.Diemžēl man nav pieredzes par mīkstajiem dēļiem.Centrs biežums BPF bija 22 GHz, joslas platums 5 GHz.

flyhigh

Lai GaAs FET: faktiski I mill PCB vietā ķīmisko kodināšanā.Pēc frēzēšanas, es izmantot abrazīvais papīrs, lai novērstu atlūzu.Saskaņā ar 10x palielinātāju, malšanas ir diezgan laba.

Tad ko jūs domājat, ka problēma tiks jo nav mitruma absorbcijas?Novērtējam jūsu atbildi .....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back