S
seyyah
Guest
Man ir mehāniskā kontrole projektu.Šajā projektā, man ir nepieciešams, lai noteiktu ātrumu.Lai mērītu ātrumu, i plānots izmantot 100ppr papildu kodētāju.Ar ucontroller spēju tā var rēķināties 400 impulsi uz apgriezienu. (It skaita samazināšanos un pieaugošo malām fāze un fāzu B) Tas nozīmē, ka, lai noteiktu ātrumu, 1 rpm izšķirtspēju, man ir jāgaida vismaz 150ms.Tas ir ļoti ilgu laiku, es domāju, par ātruma atsauksmes kontroles cilpu.Ja mēs samazināt izšķirtspēju, iegūstot ātrumu, aizņem mazāk laika.Taču izšķirtspēja nav pietiekami labs par šiem gadījumiem.Es mēģināju ieviest pastiprināts algoritms, lai iegūtu ātrumu.(No zema izšķirtspēja augstas izšķirtspējas, soli pa solim) Ir dažreiz dod labus rezultātus, tomēr dažkārt aprēķina ātrums atšķiras no faktiskā ātruma lielā mērā par ļoti maz laika (piemēram, adatu).Es dzirdes ka 100ppr pietiekama vairumā gadījumu tirdzniecības disku.Ja tā, kā vajadzētu būt tā, ka man sekot?Vai kas no tehnikas veida man vajadzētu izmantot, lai iegūtu ātrumu?Lūdzu, palīdziet man.