Elektropārvades līnijas, pamatojoties induktoru (Choke)

M

MobiNaz

Guest
Hi all, Es esmu strādā pie pārvades līnija, pamatojoties ķēdē pie 38Ghz. Man ir aizstāt lumped RFC ar TL. Jo MWO biroja imitācijas es esmu kļūst līdzīgi rezultāti, izmantojot manu paredzēti 1 apgrieziens līkums induktors, 2 kārtas līkums induktors un plānas TL. Es zinu, kas par aizrīties, tā vērtība ir augsta, kas ir par 38GHz, būtu apmēram 6 nH (aptuveni 1431 Omi). Tagad, kad es pasākumu induktivitāti mana paredzēti induktors I ma kļūst 1.8nH, 1.8nH un 1,2 nH attiecīgi. Augstākais XL ir ap 429 Om. Tas joprojām ir 5 reizes lielāka nekā 50 Omi. Vai tas ir oky izmantot šīs paredzēti induktors tad? Kā vienu simulācijas rezultāti ir vienādi, bet tiešām nezinu, ko darīt? Any help būtu ļoti appreciated. Paldies

Es nezinu daudz par pārvades līniju dinamiku. Attiecībā uz indukcijas spoles ... Lai sasniegtu kādu konkrētu laika konstante, jums ir pāra nelielu aizrīties ar augstu tekošā ... un jums ir pāri veido lielu aizrīties ar mazu strāvu. Ja jūs pārbaudīt rīcību visu LR apvienošanu, kas atbilst konkrētā TC ... Viņi arī parādīt atbilstību iekšējā EML vērtības visā ciklā. Viņi arī parādīt atbilstību plūsmas lauka intensitāti visos cikla punktos. Vienīgā atšķirība būs amp plūsmas. Straumes būs mazāks ar lielu aizrīties. Un lielāki ar nelielu aizrīties. Nezinu, ja tas palīdz.

Ja ierīce jums nepieciešams, ir gaisa vārstu (iet DC, bet noraida RF), tad tā RF pretestība būtu pēc iespējas augstāks. Ja tas ir desmit reizes 50 Omi, tas izskatās labi. Tas nozīmē, ka tiks atspoguļoti RF signālu atpakaļ un iet DC un zemas frekvences, ja ir daži.

Sveiki, Kad tas ir šauras joslas pieteikumu, jūs varat veikt elektriski 0,25 lambda garās (un īstermiņa DC piedāvājuma)? Attiecībā uz pretestība, tas ir atkarīgs no pretestības līmenis pie savienojumu. Ja tas ir 50 omi (zems VSWR Šajā rindā), 5 .. 10 reizes ir labi, bet kad tas 50 Omi līniju ir daļa no rezonatora, (tā High VSWR), tā nedrīkst būt naudas sodu (atkarībā no stāvokļa uz šo 50 Omi līniju). Wim

Kad es paredzēti 38G sistēmu, man bija izmantot 1/4lamda + radio piedziņa (45 deg ventilatoru pasaknis), un tas ir labi. Tas ir ļoti mazs ir 38G, bet tā darbojas. Atcerējos simulēta rezultāts foresaid ir apmēram-20 db vājinājumu uz 38G.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back