Elektroniskie svari sensors

K

klug

Guest
Hi! Es esmu padarot Revers inženierijas elektroniskajiem svariem. Man vajag padarīt savu ķēdi, izmantojot sensoru šīs skalas. Es redzu, ka sensors ir dažas metāla bar (14x15x150mm), un tas ir keramikas plāksnes centrā pusē. Ir 6 vadi nāk, ka plate. Man ir ko mēra spriegumu uz tiem, bet kā es redzu nav mainās sprieguma, kad slodze tiek piemērota. 1 - GND 2-3 1,309 V - 4 1,309 V - 5 1,309 V - 6 2,618 V - 1,309 V Manuprāt ar osciloskopu ir tikai līdzstrāvas tuvojas sensoru no ķēdes. Kas ir valsts princips šajā sensora? - Kā es domāju, ka tas ir daži pjezo elements. Kā veikt mērījumu, kuru svars ar šo sensoru? Vai ir kāds ķēdes diagramma svari ar šāda veida sensora? Paldies jau iepriekš! Klug.

Es ne lieta, ka ir pjezo Piezo dod signālu proporcionāli dF / dT, kas ir ļoti difficuilt lietošanai, kad jūsu mērījumu statical. 2 Pārbaudiet iespējas: tas var būt zāle elementi un apjomu plati magnētiskie vai tā var būt Brige un tenzosensors, kas dod disbalanss sprieguma, kad tham saņemt nelielu deformācijas (nav tiešu spiedienu mēģina deformate mazliet plāksnīte ar sensoru!)

Paldies Jourval! Es neesmu izjauktas visas mehāniķis celtniecības un neredzu to plāksnes tieši, bet kā es redzu caur šauru spraugu, ir 4 vai 5 melnām svītrām uz keramikas plāksnes ar dažām pēdas maršrutēšanu uz tiem, 2, kas atrodas leņķī 90 grādiem metāla bārs, un 2 45 grādiem uz to (90 starp tām), un viens ir paralēla bar. Jums ir tiesības - tā ir sava tilts circuit - varbūt tensosensors. Vai ir kādi noteikumi par tensosensors un shēmas informāciju, pamatojoties uz tiem?

Sveiki, es domāju, ka tas ir Load Cell, kas jums ir. Meklēt vārdu TEDEA izmantojot google. Good Luck. 8O 8O

Šajā gadījumā, es esmu pārliecināts, ka tas ir tensosensors. Standarta veids, kā novērtēt deformācija un / vai pārvietošanas ar tensosensors ir wittston tiltiem. Katru tilta jābūt 2 sensori, kas saņem deformācijas vienā virzienā (es domāju 2 asij 0 pirmā tilta pakāpes un 2 45 grādu ass), Jums ir jābūt 2 sensorus temperatūras kompensāciju. Tensosensor ir pusvadītāju ierīce, kas maina tā pretestība ar deformāciju. Tas ir lineāra maziem deformācijas (1-3% pretestību pārmaiņām). Jums nepieciešams pieslēgt diagonāli tilta līdz + / - ieejas darbības pastiprinātāju ar zemu drift un nobīdi. Resistively lielākās desmitiem sensoriem pāris kilo omi, tāpēc labāk izmantot OA ar bipolāriem ievadi. BTW jūs pasākums V un V / 2 spriegumu, tāpēc jums noteikti ir tilts uz jūsu ierīci! Es domāju, ka jums "ll nepieciešams zināms summējot ierīce saņem summu, signāla 2 pāri sensori (0 un 45 grādu), šajā gadījumā svēršanas būs neatkarīga no masas izvietošanu (vairāk vai mazāk). Mēģiniet" Google "" svara apstrādātājs " - tas palīdzēs Ja vēlaties, es varu sūtīt jums OrCAD shematiska ar galveno savienojumu principiem.

Paldies, Jzaghal! Es nezinu, kā tas sensors ir nosaukta tieši tā, kravas pārdot, tenzosensor, tensosensor vai tenzometrus. Es pazaudēju savu pacietību un ir izjauktas, ka būvniecība. Man ir konstatēts, tiltu ķēdes ar 8 rezistoriem. Tās atrodas šādā veidā:
scales1.GIF
un visus shēmas diagramma ir šeit:
 scales2.GIF
Kā es saprotu, daži šīs filiāles ir par zināmu kompensāciju: temperatūra un tā tālāk. Varbūt tas ir mērogā, izmantojot sensoru un ir pilnīga circuit par to? Kas ir princips, precīzi izmērīt šeit?

Paldies, Jourval! Jā, man ir mērīts viņiem, viņi ir aptuveni 10 kiloOhms. Šī ķēde kļūst vēl sarežģītāka, nekā es sapratu. Kā es saprotu R2 un R7 ir tādā pašā orientāciju, tāpēc tie rada spriegumu (bez atkarību no temperatūras). R1 un R8 atrodas pašā veidā, tāpēc tie rada atskaites punkts otrajam tiltam. Tātad, mērot resorisku pirmajā tilts R3/R4, un otrajā R5/R6. Es nezinu, ko diagonāli pāri R3/R4 padara šeit? Vai tas kādu vērpes mērīšanai?

Jums ir jāpiesakās nominālā sprieguma šā panta 5, un jūs saņemsiet divas tiltiem. Spriegumu starp punktiem 3 un 6 2 un 4, būs proporcionāls slodze - tas viss ir. Apvienot šos punktus diferenciāli pastiprinātāji, un pēc tam nosūtīt tos uz kādu summators un ADC vai 2 ADC un veikt "+" uz jūsu procesors. Neaizmirsti mazas caurlaidības - signāla ir lēns!

Hi, kā es zinu, Analog Device ir dažas īpašu skalas ADC pārveidotājs. Tie ir 24 bitu resoltion, un izmantot Vref no daļas voltu. Jūsu gadījumā jūs redzat tenzo sensori ar temperatūras kompensāciju. Spriegumu un strāvu pārmaiņas ir ļoti maza - jūs nevarat saņemt viņiem ar multimetru. Tie ir lielisks temperatūras kompensāciju, jo viņi izmanto tiltu un Vref shēmas kaut kas ir saistīts ar temperatūras (Vref iet uz alumīnija bloks rezistorus). Mans padoms ir meklēt par Analog Device converters/scale/24 ADC bitu izšķiršanas Sveicieni Luben

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back