Elektronika Audio Avots Switch

C

chuckster

Guest
Hi, es esmu jauna šeit un nav pārliecināts, kur novietot šo brīdi, jo varbūt tas ir labāk ciparu vai varbūt analog sadaļā.

Man ir visa māja audio sistēma.Es gribu, lai avota plug 6 dažādās telpās manas mājas, lai kāds šajā telpā spēja iespraudiet iPod vai kāds kādreiz to.Problēma ir tā, man ir viens avots par manu uztvērēju pieejami šim.Es gribu, lai varētu instalēt spiediet pogu slēdzi katrā telpā un ja es esmu guļamistabā un nospiediet pogu avots būs guļamistaba, un kāds ir pieslēgts domkrats būs iespēja tikt uzklausītam, un ja es esmu dzīvojamā istaba un nospiediet pogu es gribu to, lai pārslēgtos no guļamistaba ar dzīvojamo istabu, lai tagad avots dzīvojamā istaba, var tikt uzklausītām.Man ir ideja par to, kā es uzskatu, ka jābūt visiem saliekts līdz, bet es esmu skaidrs veida shēmas.Es biju domāšana releji, bet varbūt, ka varētu būt skaļš.

Ideja ir, lai būtu projektu kaste ar spiedpogas ievadi 6 un kabeļu ievadi 6 3.5mm stereo domkrati un viena izejas RCA, lai dotos uz avotu ievadi savu stereo.

Es ceru, ka es rakstīja šo pietiekami skaidri.Ja kāds zina par šādu ierīci, kas jau pastāv to var vieglāk nopirkt vienu, bet es esmu nezina par šo zvērs.

Paldies

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back