elektrolītiskos Kondensatori

F

freddiekarten

Guest
Hi all,

Tikai vienkāršs jautājums par to, kā izmantot e-vāciņiem.

Mēs visi zinām, ka e-vāciņiem bloks DC, kad pilnībā uzlādēts un ļauj AC iziet (lielākā daļa) no laika.Ko es gribētu zināt ir,

1) ja es pieskarieties izlaidi e-vāciņu no negatīvā termināls, atsaucoties uz zemes (kopā ar savu digitālo multimeter iestatīts uz VDC), kas man ir negatīva sprieguma nolasīšanas?

2) Man vienmēr ir zināms, ka savienot pozitīvo termināla uz pozitīvu termināls (vai termināla ar augstāko potenciālu), tāpēc kāpēc dažas shēmas reverse šajā sakarā?Vai e-cap veikt kāda veida inversija sprieguma?

Sveicieni,
FK

Čau,

Postive termināls vienmēr ir saistīts ar augstāko DC spriegums, salīdzinot ar references sprieguma.Negatīvie terminālā tā paša kondensators ir vienmēr būt saistīta ar zemāku DC spriegumu, salīdzinot ar references sprieguma.Šajā gadījumā, mērīšanas DC spriegumu atšķirība starp pozitīviem termināls un negatīvo termināls vienmēr sniegt pozitīvu vērtību.

Piemērs: Pieņemsim atsauces spriegums ir vienāds ar 0V un divas DC spriegumiem avoti ir pieejami.Pirmais ir vienāds ar
12 V (attiecībā uz 0V) un otra ir vienāds-12V (attiecībā uz 0V).Jums ir nepieciešams, lai savienotu 2 e cepurīte, pa vienam katrā DC avotu un 0V.

Pirmās e vāciņu pozitīvs termināls jābūt savienotam ar
12 V, negatīvā termināls šīs kondensators jābūt savienotam ar 0V.Sprieguma starpība starp pozitīviem un negatīviem terminālis ir pozitīvs (12 - 0) = 12.

Otrais e vāciņu pozitīvs termināls jābūt savienotam ar 0V.Negatīvie termināls jābūt savienotam ar-12V.Sprieguma starpība starp pozitīviem un negatīviem termināls ir pozitīva (0 - (-12)) = 12.

E vāciņu dont ir invertoru īpašības.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back