S
siongboon
Guest
Hi Friends, Es izmantoti, lai strādātu daudz ar 16F877a PIC mikrokontrolleru no mikročipu. Man bija mācīšanās, lai pārslēgtos dizainu mikrokontrolleru izmantojot 3.3V elektroenerģijas padeves. Par šo, es saprotu no mājas, ka 16LF877a mikrokontrolleru varētu pieņemt piegādi no 2V to 5.5V diapazonā. Atšķirībā 16F877a, kas var tikai ņemt, minimālais 4V. Kad es piegādāt 3.3V, izmantojot LM2576-adj un palaist ar 4MHz kristāla, mikrovadības 16LF877a nevar palaist. Kad es pielāgotu elektroenerģijas piegādi par 4V, pats 16LF877a spēj funkcionēt pareizi. Aizdomām, ka tas var būt ražošanas vaina, es esmu mēģinājis, izmantojot citu 16LF877a no citas produkcijas partiju, to pašu rīcību, ir ievērotas. Mēģināja meklēšanu internetā, bet nav daudz informācijas par 16LF877a mikrokontrolleru man ir beigušies ideju, un ceru, ka kāds no jums var sniegt ieskatu par to, kas varētu būt nogājis greizi. Vai kāds ir mēģinājis darboties 16LF877a uz 3.3V elektroenerģijas padeves ar panākumiem? Paldies par jūsu padomu. www.siongboon.com