Elektroenerģijas piegādes problēmas, izmantojot 16LF877a

S

siongboon

Guest
Hi Friends, Es izmantoti, lai strādātu daudz ar 16F877a PIC mikrokontrolleru no mikročipu. Man bija mācīšanās, lai pārslēgtos dizainu mikrokontrolleru izmantojot 3.3V elektroenerģijas padeves. Par šo, es saprotu no mājas, ka 16LF877a mikrokontrolleru varētu pieņemt piegādi no 2V to 5.5V diapazonā. Atšķirībā 16F877a, kas var tikai ņemt, minimālais 4V. Kad es piegādāt 3.3V, izmantojot LM2576-adj un palaist ar 4MHz kristāla, mikrovadības 16LF877a nevar palaist. Kad es pielāgotu elektroenerģijas piegādi par 4V, pats 16LF877a spēj funkcionēt pareizi. Aizdomām, ka tas var būt ražošanas vaina, es esmu mēģinājis, izmantojot citu 16LF877a no citas produkcijas partiju, to pašu rīcību, ir ievērotas. Mēģināja meklēšanu internetā, bet nav daudz informācijas par 16LF877a mikrokontrolleru man ir beigušies ideju, un ceru, ka kāds no jums var sniegt ieskatu par to, kas varētu būt nogājis greizi. Vai kāds ir mēģinājis darboties 16LF877a uz 3.3V elektroenerģijas padeves ar panākumiem? Paldies par jūsu padomu. www.siongboon.com

hi i izmantoja pic16f877 ar 3V un tas strādā, bet wen i decrise sprieguma ar 3V to stoped. varbūt jūsu iekrišanas atklāt aktīvajām vai jūsu suply ir nestabila mēģināt izmantot 100n kondensators pie varas pin mikro.

Mēs izmantojam 16F877A ar 3,3 V piegādi, un ar 10 M Hz kristāla ātrumu, tas ir ok! Es arī uzskatu, ka ir vai nu jūsu elektroenerģijas padeves nav tīrs vai jūsu ķēde nav laba dizaina.

Siongboon, daļa jūs minējāt 16FL877a nav pat mikroshēmu mājas lapā! Saskaņā ar datu lapu 16F877a vajadzētu strādāt līdz pat 2V. Mēģiniet RC oscilatoru vai ārējo oscilatori! Giri

16LF877a eksistē. Oficiālās darbības sprieguma diapazons, var atrast datu lapā.
John

Jā. PIC16LF877a var strādāt no 2.0V uz 5.5V, bet ne PIC16F877a kā pieminēt datu lapā. Informāciju var atrast tajā pašā datu lapā. Paldies visiem, par jūsu padomu un idejām. Prieks dzirdēt, ka tik daudzi no jums ir mēģinājuši mikrokontrolleru izmantojot zemāko sprieguma padevi. Es strādāšu par to vēlreiz bāzi par jūsu ieteikumiem. Thanks a lot.

Ya. Mikrokontrolleru PIC16LF877a spēj darboties uz 3.3V elektroenerģijas padeves kad es izslēgtu BODEN "Brown out atrod" mazliet par konfigurāciju bitiem. Paldies visiem par ieteikumiem. Vai tas nozīmē, ka PIC16LF877a nevar darboties ar BODEN funkciju zem zema sprieguma padeve? Nav pic16LF877a BODEN?

Daļēja aptumšošana sprieguma līmeņi ir konfigurējamas tikai PIC18 ģimenes ... Datu lapas par PIC16 man nav atradis daudzus piemin par šo ... Gorkin

daļēja aptumšošana sprieguma līmeņi ir konfigurējamas tikai PIC18 ģimenes ... Datu lapas par PIC16 man nav atradis daudzus piemin par šo
. Jā, tas ir mana kļūda. Man ir got sajaukt 18LF un 16LF sēriju. Šķiet, nekas nav par atsevišķu BOR spriegums 16LF sērijā. John Leung

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back