Elektrisko garuma, bet izstrādājot klofenstein konusu

J

Junaid151

Guest
Čau, Es esmu projektēšana klophenstein konusu, bet es esmu iestrēdzis par to, kā aprēķināt elektriskā garumu. Mans draugs, kurš ir aprēķināts elektrisko garums citā lietā ir mani sajaukt. Tālāk ir tā specifikācijām, lūdzu, palīdziet man saprast, kā viņš to darīja. Frekvence = 2 GHz kopējais konusveida garums = 77.8mm Ee = 3,27 no dielektriskās par Microstrip 27 soli klofenstein pretestība transformatoru un elektriskās garumu viņš aprēķina vai izmantot savu dizainu bija 12,5055 Ja jūs varētu man pastāstīt, kā lai aprēķinātu elektriskā garums no sniegtās informācijas, ka būtu ļoti noderīga. Cheers iepriekš

Sveiki, Vai to var palīdzēt Jums: [url = http://www.microwaves101.com/encyclopedia/Klopfenstein.cfm] Klopfenstein Taper - Mikroviļņu Enciklopēdija - Microwaves101.com [/url]?

Es zinu par šo lapu, bet tas nepalīdz šajā sakarā. Lūdzu, vai jūs varētu man palīdzēt.

Ņemot vērā Jūsu fizisko mm 77,8 garumu un faktisko dielektriskā konstante 3,27 (? Tu izmantot FR4 ar er = 4.4), es varētu sagaidīt elektriskās garums ir diapazonā: elektriskās garums = 77.8mm * sqrt (3,27) = 141 mm (virs atslēgšanās frekvenci). Tas atbilst kavēšanās aptuveni 338 grādu temperatūrā 2 GHz. Tas būs nedaudz vairāk, jo ceļš gar malu ir nedaudz ilgāks nekā faktiskais garums, konusveida. Arī efektīvu eps atkarīgs izsekot platums. Kas vienībām ir aiz kotētas numuru?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back