elektriskie liels antena simulācija ar CST HFSS vai FEKO

X

xxgcatz

Guest
Tagad elektriskā liela antena simulācija ir grūti diska. Es gribu zināt whch vienu cSt HFSS un FEKO ir labi ir elektriskā lielā antena simulācija! thanks a lot! Priekā!

Hi, elektrisko lielu struktūras (vairākas viļņa visos virzienos), HFSS ir ārpus spēles. Tas atstāj CST (jeb laika domēna vispār) vai FEKO (MOM), kura programmatūra ir vairāk piemērota, ir atkarīgs no tās struktūra. Ja jums ir tikai nedaudz metāla virsmām un dielektriskie daļas jūsu struktūrā mamma būs ātrāk, jo jūs tikai acs virsmu. Ierobežots skaits metāla detaļas radīs ļoti maz acs šūnas. Ja jums ir elektrisko lielu celtņu ar lielu metāla detaļas un dielektriķa (kā sarežģīts gofrēta ragu ar garumu no 15-20 viļņu garums) laika domēna būs labāk. F.

Hi George137, FEKO salīdzinot ar CST Mikroviļņu Studio ir iekļāvusi savā paketē asimptotiskās augstfrekvences metodes (piemēram, Vienoti teorija difrakcijas, Utd un fiziskās Optika, PO) lietošanai ar elektriski lieliem objektiem. Varat arī izmantot hibrīda metodes, piemēram, mamma / Utd vai mamma / PO problēmu risināšanai. Tas ir especailly labs instruments, lai antenas izvietojumu, un EMC lietojumprogrammas. Protams, tā var veikt daudzus citus uzdevumus. Skatīt http://www.feko.info . Atmiņas prasībām un aprēķinu ātrumu problēmu risināšanai tiek samazināta no parasta metode mirkļus, izmantojot MLFMM (Multiple līmenis strauji mulitpole metode). Tomēr ir frekvenču domēnu, lai tā izmanto virszemes tīkli, salīdzinot ar šūnām laikā domēna metodēm. Katru dažādu Solver ir tās īpašo appplications. Regards, Element7k [quote = George137] Kas ir FEKO ir īpašas, [/quote]?

Es neteiktu, ka HFSS nevar apstrādāt lielu starojuma problēma, es varētu parādīt modelēšanas rezultātus, ir ļoti lielas viļņvada masīvs, protams, HFSS ir profesionāls instruments, sniedzot precīzus rezultātus, nepieciešama profesionāla mašīna ar profesionālās īpašības

bet cik ilgi bija HFSS modelis veic, lai modelētu un par to, ko sistēma ar cik daudziem procesoriem un cik daudz RAM? - Ne everone nevar atļauties dārgas darbstacijas risinājumus ..... metode vienkārši nozīmē šis neatkarīgi no tā, ko kāds varētu teikt ... HFSS = augstfrekvences maza struktūra simulators?

Sveiki, es esmu redzējis Ansoft prezentācija bija tie parādīja, elektriskās lielu struktūras, piemēram, 12 rokas jaudas sadalītājs ar 600 000 tets. Risinājums laikā bija aptuveni 1,5 H (par katru freq. Punktam, cik es atceros) Datortehnikas bija saules Enterprise 4500 ar 8 procesori un 8 GB RAM. Es varētu pārbaudīt aparatūras cenu pēc šajā prezentācijā. Šajā brīdī ir bija daudz vairāk nekā 100 000 ASV dolāru! Diezgan dārgi, ja jūs uzskatāt, ka viens varētu izmantot jebkurā brīdī domēna kodu, lai atrisinātu tādu pašu uzbūvi, par "normālu" PC. F.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back