Elektriskā ar koku triecienu, pieskaroties augstsprieguma vadu

E

ElectroEnthusiast

Guest
Dažas dienas pirms man bija dienas algas darba ņēmējam ķidām kādu kokosrieksti no koka. Koku daļas (filiāle / lapas) bija aizkustinoši augstsprieguma vads, kas veikti daži augsta sprieguma (varbūt daži kV). Kad viņš uzkāpa kokā un, kad viņš bija virsotnē koku, viņš teica, ka viņš jutās elektriskās strāvas triecienu. Jautājums ir:?. "Vai tas izraisīt elektrošoku (Tā kā viņš stāvēja uz koka, un bija par noway pieskaroties zemei tieši (arī ar kādu vadītājs vai jebko citu) Kas man šķiet, ir tas, ka viņš ir pats potenciāls (kā viņš uz koka), i domāju, rīkojies, piemēram, ka, lai piesaistītu dažas papildu samaksu no manis (jo es justos, ka viņš darbu ar dažiem papildu risks).

Ja galotnes pieskaras HV līnijas un bāze ir pieskaršanās zemei, tad būtu sprieguma diferenciāļu garumā koka. Tagad, ja jūs kāpt tā, teiksim ar rokām metru, vai arī tā no savām kājām, varētu būt satriekts par šīs atšķirīgās. Tieši tāpēc ir ieteicams, lai saglabātu savu kājas cieši kopā (piemēram, shuffle), ja ejot prom no downed elektrolīnijas. John

Ja galotnes pieskaras HV līnijas un bāze ir pieskaršanās zemei, tad būtu sprieguma diferenciāļu garumā koka. Tagad, ja jūs kāpt tā, teiksim ar rokām metru, vai arī tā no savām kājām, varētu būt satriekts par šīs atšķirīgās. Tieši tāpēc ir ieteicams, lai saglabātu savu kājas cieši kopā (piemēram, shuffle), ja ejot prom no downed elektrolīnijas. John
Hi John, es domāju jautājumā ir, persona jau ir sasnieguši top par koku. Un tad viņš saka: Viņš juta triecienu (augšpusē koka).

Novērošanas skaņas pamatoti, jo daļa no augstsprieguma var kritīsies pa koku, sakarā ar ierobežoto vadītspējai koka. Tas ir grūti aprēķināt sprieguma kritums ir liela. I guess, jūs nevēlaties, lai mēģinātu eksperimentu? Parasti elektroenerģijas uzņēmums ir atbildīgs, lai samazinātu skar filiāles paši.

Jābūt slepeniem Zemes vaina aizsardzību:). Incidents notika Apvienotā Karaliste nesen, kad divi zirgi izrādījās electrocuted pie trase, iespējams, pazemes kabeļu vaina. Šeit ir saite: http://www.bbc.co.uk/news/uk-12497064

Te ir viena saite no vairākiem, kas apraksta drošības ap augstsprieguma un kokiem. http://www.penticton.ca/electrical/ElecticalSafety-HighVoltage.pdf Ar lēciena vs shuffling jautājums ir apspriests. Daži cilvēki ir ieteicams lēciena uz vienas kājas. Skaidrs, ka ir nestabils, vairums cilvēku, un kas no vienas rokas, mēģinot hop uz vienas kājas būtu viens no sliktākajiem nostājas, ko collas Attiecībā uz divām kājām hop, iespējams, ir situācijas, kad tas ir nepieciešams, jo kas lekt no pasākums uz zemes, bet, ja uz zemes, lielākā daļa cilvēku ir mazāk ticams, gan pazemināties, ja tās shuffle. John

Ja ir jutīga Zemes Kļūdas aizsardzībai
Es neesmu iepazinies ar jaudu districution standartiem, bet es domāju, ka tas nav iespējams noteikt nelielu earh vainas virszemes līniju. Minētajā gadījumā zemes strāvu var būt diezgan zems, nav traumas ziņots. Kā Jānis liecināja viņa pamācoši saite, ir arī citi gadījumi, kas jāņem vērā.

Es neesmu iepazinies ar jaudu districution standartiem, bet es domāju, ka tas nav iespējams noteikt nelielu earh vainas virszemes līniju. Minētajā gadījumā zemes strāvu var būt diezgan zems, nav traumas ziņots. Kā Jānis liecināja viņa pamācoši saite, ir arī citi gadījumi, kas jāņem vērā.
Tas var nedarboties ar fāžu pieskaras koku, bet (mitrums atkarīgs varbūt?) Ir paredzēti, lai noteiktu ar zemu mA reģionā.

Termins es esmu mācījis parādība ir "solis spriegums" vai "soli potenciāls" [url = http://en.wikipedia.org/wiki/Earth_potential_rise] Zemes potenciāla pieaugums - Vikipēdija, brīvā enciklopēdija [/url] .

Parasti elektroenerģijas uzņēmums ir atbildīgs, lai samazinātu skar filiāles savas
. Yep, tie neļāva to kā apmēram pirms nedēļas, bet incidents noticis pirms tam.
Slepeni Zemes Kļūdas aizsardzībai
Kā jūs varat būt to koku / zirgu?! Tā paradis augu šūnu nokļūt grauzdēti sakarā ar to spriegumu? Bet augu joprojām stāv garš, es domāju, tas bija pietiekami daudz šūnu, lai saglabātu vairošanos.

Tātad paradis augu šūnu nokļūt grauzdēti sakarā ar to spriegumu? Bet augu joprojām stāv garš, es domāju, tas bija pietiekami daudz šūnu, lai saglabātu vairošanos.
uztvere un ietekmi triecienu dzīvnieku caur mūsu nervu sistēmu. Augi nav līdzīgu sistēmu. Gan augi un dzīvnieki var iegūt grauzdētas, ja spriegums ir pietiekami augsta. Protams, tas nebija šajā gadījumā. John

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back