Elektor kurss

B

brunofunchas

Guest
Hello,

Ko Jūs domājat par šī kursa, no elektor?

http://www.elektor.com/events/programming-embedded-pic-controlers-distance.1222399.lynkx

Sveicieni,
Bruno

Ziņojums msg 5 punkti

Būs let you know.Esmu nopircis, bet es esmu, kam problēmas ar reģistrāciju Flowcode.Es tā analogs RF pirms 20 gadiem.

Ziņojums msg 5 punkti

Dienu 2 un 100 lapas ar 500.Tā ir stabila mācīšanās.Jums noteikti ir nepieciešams darīt visu Q & A daļas ne tikai yeah mainīt līnija 2 0b1010101, bet rakstīt to grāmatu.Esmu gan vairāki dumjš typos un kreisās rindas, kas pārrakstīt to.Arī anotēt visu kodu ar komentāriem.Tā ir vieglāk skenēt kodu un redzēt, kas jums ir izlaist.
Dažiem jautājumiem, kur es, šķiet, nav atcerēties atbilde ir tekstā.Tāpēc es būs darīt ātri reread par yesturday.

ha ho un pie mums iet.

Ziņojums msg 5 punkti

Elektor parasti ir ļoti labi, bet es paskatījos PWM izlases lapu saites un redzēju, tas bija par "Pule" platums modulācija.Es maiss proofreader, es ceru, atlikumu līdz labākai.

Brian.

Ziņojums msg 5 punkti

3 diena: PIC ir miris.Rakstīja skriptu kā prasīts, un savienots elektor kuģa, mēs esam tagad pāriet no mirgojošs LED padarīt troksni.Runātājs bija pieņemšanas ērču ērču troksni, kas būtu labi, jo PIC bija pēdējā progam tajā, kas bija mirgojošs LED ik sekundi.Iekrautas mana jaunā programma un ne 500Hz tonis, bet tur bija degšanas smaku.Atvienojiet everthing, un pārbaudīt savu programmu ar atbildi un jālabo kļūdas.Atvienots Elektor kuģa un papildināt PIC ar mirgojošu LED.Tad atpakaļsavienojuma LED klāja.Nē mirgojošs LED.Power iestatīti PIC.PortB strādā!Tā ir tikko sākusies.Tas ir paredzēts, lai flash visiem LED katru sekundi, bet tas sākās lēna un tagad tas darbojas pareizi ātrumu.Uh?Tagad tā apstājās.Laiks jaunu.

Ziņojums msg 5 punkti

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back