Eksportē no microCap6 uz P * Otel

V

viahole

Guest
kāds zina, kā iegūt darba neto failu no MicroCAP6, lai P * Otel, es varu saņemt iepakojumā redaktoru, lai izveidotu savienojumu ar to componet eg.Pretestība, kondensators uc??Tā teikt missing paketi pat man a (pakete) norāde compn.

Iespējams, ka paketes nosaukums esat pievienojot nav ietvertas P * Otel Library kad importēt netlist failu.

Par netlist failu jāizmanto vienā iepakojumā vārdu attiecībā uz to daļu, kā bibliotēkas, ka P * Otel ir ielādēta.

Vai ziņa jums pēc ievešanas teikt "nospiedumu nav atrasts", kas netlist vadītājs?

JR

nē nē, man nav pat nokļūt šo jautājumu mc6 saka "Brīdinājums" R1 "nav Package", pat, ka es wrote viena iepakojuma līniju detaļas?
varbūt ir tāpēc, ka ir mix demo / pro ver izmantot?

Ja jūs ievadījāt iepakojuma / nospiedumu informāciju, kas Mcap app pati būtu pārsūtīt to uz netlist.

Dažreiz uz eksportētājiem, lai citi pārdevēji progr ar netlist var izpaužas ieskrūvē vai tā nodrošina 2 faili, nevis viens.Vai esat pārbaudījis netlist saturs redzēt, ja pakage datu jūs ievadījāt, ir faktiski pastāv?

P * Otel tas, ka tad, kad to eksportē PPCB netlist un Jums ir apvienot gan failus manuāli.

JR

I pārbaudījis dokumentu, bet ne pakete ir tur, mc6 parādīs tas ir darāms pēc tam, kad tulkot to. Neto formātā.to kā ....
AAAhhAggeee Es domāju, ka es saņemu to.vecās DOS veidā man izmantot mc6 DATU dir kā noklusēto darba dir Tad es got conntact uz translator> P * Otel
uc I guess galvenais. pārliecinamies. lbr uc ir jābūt vienā dir .-....), ka ir bug'ed mani kādu laiku Thanx jums palīdzēt JR Valdei ROOOOOOCKS

[Šo ziņu edited by: viahole par 2001-05-04 01:28]

Glad jūs konstatēts problēmu.

Varbūt ODB datu apmaiņas formāts palīdzēs ar to nākotnē, bet ne uz ilgu laiku, kā, starp progr ir ļoti zema uz S / W pārdevēji prioritāšu sarakstu [ja vien tās nevar pārdot jums tulkotājs!]

JR

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back