Eksperiments ar ARM7tdmi kodols

K

krunal_299

Guest
Silts Hi folks šeit!
Es esmu expeimenting ar ARM7tdmi kodols pirmo reizi.
Es lietoju: IAR Workbench (Eval), Wiggler (LPT) atkļūdošanas rīku, at91sam7s64.
Tātad, kāds šeit, kam ir pieredze ar vienādu konfigurācija vēlētos sniegt man kādu ideju par to, kā es varu integrēt wiggler ar IAR?
Cik es saprot formu dokumentācija man bija gājusi cauri, IAR ir celta virzītājs Macraigor wiggler openOCD.
Tātad vienīgā lieta, man ir nepieciešams, lai izmantotu wiggler, ir tikai plug wiggler's JTAG osta mērķa komplektu, un izvēlieties šo Macraigor kā atkļūdošanas līdzeklis projekta variants izvēlni IAR loga.

Am i tiesības uz šo viedokli, vai man ir jādara dažas vairāk raksturīgas Wiggler integrācijai?

Un arī es gribētu zināt, pēc tam, kā es varu programma i flash mērķa, jo nevarēja būt skaidra priekšstata no IAR dokumentāciju.

Paldies jau iepriekš!
daudz par!

Hi,

Es domāju, ka jūs easyer lai radīt HEX fails ar IAR programmatūru un pēc tam izmantojiet H-JTAG (www.hjtag.com), lai lejupielādētu kodu mikro pa wiggler.
Ceru, ka tas jums palīdzēs.
Bye

D.

Hi!
Paldies par šādu ātru atbildi.
Jums ir taisnība, bet kas par atkļūdot?
Vai H-jtag izmanto ar wiggler paralēlo portu datortehniku?
man iet caur saiti, ko u.
Es domāju, ka jums ir pieredze ar ARM7tdmi jebkuru ierosinājumu uzsākt ar (pamata soļus un piesardzības pasākumus) būs heartly appriciated.
Esmu strādājis ar AVR sērijas pagātnē.Thank you very much vēlreiz!
Daudzi uz?

Beidzot i got H-JTAG resurss.
Un atbildes uz izmantošanu, H-JTAG.
Thanx!

Hello,

diemžēl es esmu mikrokontrolleru iesācējs too.
Es, izmantojot Keil kompilators (bezmaksas versija), un es nopirku ULINK klons (nav dārgs), kas strādā ar Keil.
Es izmantoju NXP ARM7 (LPC2xxx sērija).
Bye

Dan

Ok draugs!
Nekādu problēmu, mēs abi ir biginner.
tāpēc mēs dalīties pieredzē šeit.
Bye ......

HI vēlreiz!
Man ir H-jtag ar wiggler klons aparatūru, ko es esmu mēģina sazināties ar At91sam7s64.

Bet H-jtag serveris nevar darīt.

Pēc instalēšanas H-jtag setup.i esmu tikai rādīt J-tag serveris no saīsnes ikonas, tad es uz''atklāt mērķi'', bet nav atbildes no mērķa ierīci.Osta tests ir ok.

Vai kāds mēģinājis pats?Ja atbilde ir "jā pls apgaismo mani, lai es varētu doties tālāk.
Thanks & uz!

Hi guys,
negribu būt destruktīvas šeit un, ja jūs nopirkt klonu jums vienkārši ir jāstrādā ar miskasti.Keil lieliski darbojas no kastes ar nekustamo ULink vai ULINK2 kamēr SAM7 ar IAR vislabāk darbojas, izmantojot SAM-ICE ko Atmel veltīta J-Link no Segger.
Gan izmaksas dažiem $ vai eiro vairāk, bet milzīga priekšrocība ir, viņi strādā!
Kniksis

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back