EKG monitora, izmantojot mikrokontrolleru

E

eager_learner

Guest
Hii visiem! Es daru projektu ar nosaukumu "Dizains EKG pastiprinātāju, izmantojot mikroprocesoru un programmatūru balstītām datu ieguves sistēmu." Man vajag palīdzēt šajā. Man ir paredzētas EKG pastiprinātāju, izmantojot OPAMP IC 741. Tagad man ir interfeiss to ar mikrokontrolleru, kurā atrodas / D Converter analogās uz ciparu konversijas EKG signāls. Kas mikrokontrolleru man vajadzētu izmantot? Lūdzu ieteikt kaut ko ļoti pamata, kas ir viegli pieejama un to var izmantot, strādājot pie iesācēja līmenī, un jo īpaši tām, kas ir 8 - bitu mikroprocesoru. Lūdzu padomu, kā interface to. Es vēlos izmantot C valodu programmēšanu. Lūdzu, palīdziet. Man ir meklēt neto, bet man ir saskārušies sīkumi, kas nav būtiski. Lūdzu padomu. Paldies visiem!

tas nav projekts iesācējiem. Opamp 741 nav Superb sastāvdaļa, pēc ADC acīmredzami jāizriet DSP par dažāda veida filtrēšanu (50Hz, 60Hz, ...) un jaunākais ir MCU. Tas var būt diezgan lēnāks. Tas ir par dipslay, kbd, ... pārkraušanas. Bet mosti svarīga daļa no EKG ir ievades modulis un DSP. Lai jums veicas

Jums ir izmantot opamp AD620 vai AD621 (sk. Datu lapas) ar 10-20 pieaugumu. tad OPAMP ar 100-200 pieaugumu. tad DSP

Es novērtēju jums iet parasts opamp ... ja jums ir iespēja iegūt EKG signālu, tad tā arī ... citādi vienkāršas korekcijas ... palīdzētu jums ... Pirms projektēšanas mums jābūt bažas par dizaina izmaksām ... un laiks ... Es jums iesakām doties uz PIC18f2455/2550 / 4455/4550 .. visi strādās .. tas var būt saskarne, USB un sērijas ... ar datoru HAPPY: D: D: D: D

R ir kāds gatavi EKG modema tipa lieta pieejama, kas var sniegt ciparu datus par mikrokontrolleru vai PC. Sveicieni Dani

Hi Meklēt analoga ierīce vieta EKG - jūs atradīsiet daudz informācijas par to, kā veidot un saskarnes EKG circuit mikro kontrolieri un daži par algoritmu nepieciešams, lai dekodēt informāciju un parādīt EKG signālu arī redzēt STM32 apli uz pilnu projektu par EKG (Search google) Visu labāko Bobi [color = red] Mikrokontrolleru speciālists [/color]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back