Eagle daudzslāņu klāja autorouting trakums

S

simanowitz

Guest
Ok, tas ir viegli, bet kādu iemeslu dēļ tas padara mani riekstiem.Es esmu mēģina AutoRoute 4 slānis klāja, bet Eagle uzstāj, ka tikai darot augšā un apakšā.Lūk, kas ir noticis līdz šim:

Es tikai modernizētas no bezmaksas versiju, lai Pro (nekad varētu darīt multi līdz šodienai)
No KDR> slāņi cilnes, kas uzstādīšanas jomā (1 * 2 3 * 16)
No Auto ...> Vispārīgi Maršruta 2 un 3 "|"
Es pat mēģināju kurā Auto ...> Autobusi Route2 un 3 "0", bet tas nepalīdzēja, vai nu.

Kad es hit Auto ...> Labi, tikai augšā un apakšā maršrutu.Kāda stulba lieta, ko es daru?Es neesmu padarot zemes vai vara plates, tikai vienkārši TTL kuģa.

TIA,
David

Tas ir kaut ko darīt ar KDR.Mēģiniet iekraušanas noklusējuma KDR failu un redzēt, ja tas darbojas!

CMOS rakstīja:

Tas ir kaut ko darīt ar KDR.
Mēģiniet iekraušanas noklusējuma KDR failu un redzēt, ja tas darbojas!

I domāts pārlādēt noklusējuma KDR failu un pēc tam atkal set-up jūsu slāņi.Dont veikt citas izmaiņas un pēc tam mēģiniet vēlreiz.

Labi, es skatīja tā out.Ja jūs gatavojas darīt daudzslāņu ar Pro, jums ir darīt visu, ko es uzskaitītas pirms PLUS noteikts maršrutēšanas Grid izmērs, lai kaut ko papildus masveida 50 mil.Es izvēlējos 10 mil un tā strādāja kā šmakstināt.Ceru, ka tas palīdz kāds.Pievienots pēc 1 minūtes:Atvainojiet, ka ir maršrutēšanas Grid zem Tools> Auto ...> Vispārīgi> Routing Grid (augšējā kreisajā pusē tab.)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back