Eagle Cad palielinātu daļām?

E

ElectroMan193

Guest
hi tāpēc es tikko ērglis cad shematisks. un i bija jautājums, ja ir veids, lai palielinātu to daļas, ar no mainīgajiem lielumu visu shematisks? es augšupielādēt kopiju manu projektu [PIEVIENOJIET] 56565 [/PIEVIENOJIET]

Es nesaprotu, ko tu domā. Kā jūs vienkārši ķēdes notiek 6 lapas, kuras es domāju, ka detaļas ir pietiekami lielas! Jūs varat sarukt shematisks, lai ietilptu lapā, ja jūs to izdrukāt. Keith

Simbolus var veikt jebkura izmēra vēlaties tos, bet tas ietver daudz darba. Jums būtu pārtaisīt visu veidu, piemēram, rezistoru, kondensatoru uc, izmantojot padara jauno ierīci dialogu. Daudz vieglāk metode būtu samazinātu tukšo vietu un savienotājvadi garumu. Eagle tad mērogu visu shematisks attiecīgi un simboli tiks proporcionāli lielāks. Ja pievienojat. Sch failu, es varu vismaz iegūt sākās jums. John

ok paldies es neesmu plāno veikt PCB vai kaut ko tikai shematisks. Es augšupielādēju failu Mediafire izraisīt i var pievienot to. [Url = http://www.mediafire.com/?on9q8j7cwbl9ll6] Tripwire Alarm21.sch [/url]

Jūs varat augšupielādēt failus EDAboard tieši. Es nesaprotu, kāpēc jūs vēlaties, lai daļu lielāks. Iespiež, lai A4 tas izskatās labi. Kā Džons teica, jūs varat samazināt miris telpas, tādējādi tas būs skalas lielāka drukājot uz vienas lapas. Jums ir pārāk daudz skaitu krustojumu uz jums shematisks. Tie ir tikai vajadzīgi, ja vairāk nekā divi vadi pievienoties. Palaist EPP vairāk kļūdu, piemēram, divus komponentus vienu virs otra. Keith.

@ ElectroMan193 Man ir jāsamazina brīvais tilpums, tāpēc detaļas izskatīsies lielāks. Es pamanīju dažas lietas. Jums šķiet, ir vairāki vadi ar vairākiem segmentiem. Bija pāris rezistori ar vadu savieno abus galus. Un tur bija pāris, kas nav savieno. Es iezīmēja dažas no lietām, ar "kļūdu", es devos uz priekšu un fiksēto R11-R12 + LED ir pie R9 ar vadu savieno abus galus kļūdu, un es pa kreisi lielākā daļa nav saistīti vadiem dangling, lai jūs varētu redzēt. Lūk, daži, izmantojot Eagle ieteikumi: 1) Uzziniet, kā lietot taustiņu ESC, nevis mēģina dubultklikšķi visu vadu galiem. Tas pats, un daudzas citas noderīgas lietas. Vissvarīgākais, tas novērš nejauši pievienojot dangling vadu. 2) Nekad izmaiņas tīkla gaitā zīmēšanas shematisks (darbā). Jūs varat izmantot Alt taustiņu, lai iegūtu alternatīvu tīkla daļām izvietojumu un tā fort, bet pārliecinieties, galvenajā tīklā un aizstājējus ir vienkārši dalās ar otru. Tas ir iemesls, kāpēc es redid R11 grupā. 3) Jums nav nepieciešams tik daudz savienojumu. Tas ir labāk likt vadu detaļas, un tad pārbaudiet, vai tas ir saistīts. Man, ka, wiggling sastāvdaļu. EPP arī pateiks to, kas nav saistīti. Man sch failu zip failu, lai tas augšupielādēt. Good luck. John

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back