E Plane Cross-Pol, E Plane Co-Pol, H Plane Cross-Pol?

S

sanders

Guest
Es atrast dažas darbu, izmantojot "E Plane Cross-Pol, E Plane Co-Pol, H Plane Cross-Pol un H Plane Co-Pol", kas pārstāv starojuma veidu vai iegūt? Tad kā definēt to? kāda ir atšķirība starp viņiem un E lauks / H lauka attiecības?

Cienījamie slīpmašīnas, Tas ir kaut kas es esmu diezgan pazīstams ar ... Domājiet par AUT (piemēram, plāksteris antena) bezatbalss kamerā uz turn-galda, un vienmēr atcerieties: E-plakne AUT ir tās plaknē, kas paralēla virzienam tās pašreizējā plūsmu. Ar šo prātā, tas antenas orientāciju pēc tam tiek novietoti paralēli rotācijas jūsu kārta galda. Tagad, visi mērījumi būs E-plaknē. Lai iegūtu H-plakne, protams, tas ir perpendikulāras viena pret E-plaknē. E-plakne Co-pol un E-plakni Cross-pol ir AUT ir E-plakne Co-un Cross-polarizāciju modeļus, attiecīgi (attiecībā uz jūsu atsauces antenas orientāciju un tās attiecīgo pašreizējā plūsma pārāk). Co-un Cross-POLS atkal perpendikulāras viena pret otru. Gain modeļi būtu jābūt tādas pašas formas kā starojuma modeļiem, tātad, tas ir, kāpēc daži cilvēki izmanto šo veida interpretācijas (ti, kad, salīdzinot ar tradicionālajām E-teta vai E-fi). Un arī daži cilvēki izmanto E-co/H-co jo tas ir daudz vienkāršāk izmantot antenas, kas izstaro vienā virzienā (piemēram, plankumi) Tagad, no augšas, to saistība ar E vai H-laukiem ir diezgan taisni- uz priekšu, lai vizualizētu. Hope this helps, Dave

Hi Dave, Kā par attiecībām starp E-co, E-krusts ar E-teta un E-fi? Vai es varu zināt virzienu pašreizējo plūsmas microstrip plāksteris antena (vienkārša kvadrātveida plāksteris)? TQ!

sveiki dave, es arī gribētu zināt, kā veidot diskam (kas jums jau iepriekš minēts) veikt radiācijas modeli? visi bout projektēšana, motors, programmatūra, ko izmanto, lai saskarni to ar datoru, lai raksts, un tā on.hope varat atbildēt mani ASAP. tiešām ir nepieciešams info steidzami. Paldies jau iepriekš par Deena

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back