Dzesēšanas ventilators pinout

R

Rooftop

Guest
Hi all, i vēlaties izmantot procesora dzesēšanas ventilatoru manā projektā un es atklāju sajūtu pin. Vai kāds zina, kas ir šis tapa un kā tas darbojas? Paldies par jūsu palīdzību Regards

Tas ir mērīšanas RPM par ventilatoru! Jūs saņemsiet divas impulsiem revolūciju kā produkciju .... Hope this helps

paldies, bet produkcija vēl joprojām TTL līmenī vai citā līmenī? paldies par jūsu uzmanību Best regards

Sorry .... Man nav daudz rīkoties ar informāciju, es teicu, ko es lasu, datu lapas un P4. Mēģiniet mērīšanas un atcerēties tās atvērtā kolektora izejas, tāpēc jums vajadzēs pullup rezistoru!
Fan Radiātori Barošanas liekami procesora ventilatoru heatsink nepieciešams +12 V barošanas. Ventilators barošanas kabelis tiks piegādāti ar boxed procesoru izdarīt enerģiju no strāvas galvenes uz mātesplates. Strāvas kabeli un pinout ir parādīti 35 attēlā. Motherboards jānodrošina atbilstība pilnvaras galveni, lai atbalstītu liekami procesoru. 37 tabulā ir specifikācijas ieejas un izejas signāliem ventilatoru heatsink savienotāju. Ventilatora heatsink rezultāti SENSE signālu, kas ir atvērta kolektora izejas, kas impulsi ar ātrumu divi impulsi ventilatoru apgriezienu. Mātesplatē pull-up rezistors nodrošina VOH, lai atbilstu sistēmplates uzstādīto ventilatora ātrumu kontrolēt prasībām, ja tādas ir. Izmantot SENSE signāla nav obligāta. Ja SENSE signāls netiek izmantota, pin 3 savienotājam jābūt saistīts ar GND.
Good luck

Paldies par repply. Tagad es varu pieslēgt nozīmē pin pie pārtraukt pin no AT89S52? Ir 11,0592 MHz pietiekami ātri, lai noteiktu pārtraukt? Es zinu, ka man ir nepieciešams sadalīt Clock 12 bet es vēlos zināt no personas, kas jebkad pārbaudi realibility no pārtraukt pin. Paldies ikvienam, kurš palīdzēja man laba vēlējumiem

Hi, Jā, tas ir pietiekami, par šo izejas frekvenci nav ļoti augsta. Bet, ja jūs vēlaties, lai mērītu ātrumu ventilatoru, labāk izvēlēties izmanto iekšējo taimeri kā skaitītāju un skaitu šo impulsu noteiktu laiku. Šajā gadījumā Jums nav nepieciešams iepazīšanās katru impulsu.

Es esmu plāno izmantot Pārtrauciet taimeris 0 un noteikt to līdz 1 sek. kad taimeris skaits man būs aktivizēt ārējo pārtraukumu, lai tā skaita, ja tur ir daži pulsa pēc taimeri pārplūdes es pieturas ārējo pārtraukt un nosūta rezultātus uz LCD. Tas, ko es nebiju. Kāds ir cita ideja? Thanks daudz par jūsu palīdzību un uzmanību .... Best regards

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back