Dzenošā modāls vai brauc termināls šķīdums

B

blackeyed2468

Guest
Hi everyone!

Es gribētu zināt, kāda ir atšķirība starp izmantojot virza modāls šķīdumu un izmantojot virza termināls risinājumu.

I modelētu strāvas cilpa,
man ir izmantota katra šķīduma veidu, un rezultāti ir differents.Es nesaprotu kāpēc!

Thanks in advance for your help!

Ir trīs risinājumu veidi HFSS (Dzenošā Modal, Dzenošā Terminal Modal un Eigenmode). Jūs varat izvēlēties vienu, kas ir vispiemērotākā Jūsu EM problēma, pirms sākat, lai modelētu it.As to, kas ir izskaidrots slejā atslēgvārdu "izvēle šķīdums type "HFSS Oline Help, Dzenošā Modal ir piemērota pasīvo augstfrekvences structue, kas brauc ar" avots ", kā, piemēram, waveguide, microstrip, pārvades līniju un tā on.In šis risinājums tipa, HFSS caculates S-matix, kas ir balstīta uz kravu un matrica ir izteikts refelective un starpgadījumu jaudas (1 W vidējo jaudu laika jomā). Un Dzenošā termināls Modal caculates S-matix, kas ir balstīta uz terminālu un matrica ir izteikts refelective un starpgadījumu spriegums vai pašreizējās par termināls (spriegumu un pašreizējo ir caculated attiecīgi par integrāciju E un H gar definēta integrācijas līniju un riņķa noteiktā ostā). Eigenmode izmanto caculation no eigenmode vai struktūras rezonanses frekvenci un tā atbilstošā jomā.

Thre rezultātiem jābūt tādiem pašiem kā vien savu modeli pašlaik ir viena cilpu.

Hello! Vai jums ir "cik vien" ", ja" jūsu jaunāko atbilde? Un vai Jums ir kāda vairāk pieredzes vai ieteikumus pa tēmu?

Tas arī neizprot mani.Es domāju, ka būtiska atšķirība vai uzsvars starp virza kravu un virzītas termināls izmanto modāls balstās S-matrica vai termināliekārtu, pamatojoties S-matricā.Kā mēs zinām, dažiem struktūru, nav viegls uzdevums, lai noteiktu sprieguma vai pašreizējās, tāpēc mums vajag modāls balstās S-matricā.Pēc tam šāda veida struktūras, mums ir nepieciešams, lai izmantotu modāls balstās S-matricā.Struktūrām, kas darbojas ar TEM veids, mēs varam izmantot vai nu šķīdums veidu: brauc termināla vai brauc modāls.Tā rezultātā, tā var secināt, ka,
tāpat kā microstrip antenas modelēšanas rezultāti no termināla un modālo veids ir ļoti tuvu.Lai gan ir nedaudz lielāka atšķirība starp rezultātiem no termināla un modālo veidu cilpas antenu, tomēr var atstāt novārtā.Un šis secinājums ir pārbaudīta ar manu simulāciju.

Dzenošā Modal un Dzenošā Terminal modāls ir attiecīgi piemērots dažādiem EM problem.And tie derīgi arī attiecībā uz to pašu EM problem.But tās izteikt ļoti dažādas nozīmes pat ja dažreiz tās dalās diezgan līdzīgi results.Driven Terminal Modal aprēķina termināls balstītas S-parametru daudzstāvu diriģents pārvades līnija ostās.S matrica risinājumi būs izteikta termināla spriegumiem un currents.The divas atšķirīgu risinājumu veidiem ir atšķirīga rezultāta ziņojumu veidu un stilu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back