M
Miguel Gaspar
Guest
Lūdzu varētu kāds sniegt man interneta pieslēgumu, virsraksti grāmatas, raksti tests, lai noteiktu dzīves laikā elektroniskās shēmas, burn-in testu, strees testu. Paldies
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No manas pieredzes, pamatojoties uz automobiļu specifikāciju, ir daudzas testu skaits, bet būtiski ir: zemas un augstas uzglabāšanas temperatūras tests - 4 dienu ilgas -40 degC un 100degC zemas un augstas temperatūras funkcionālo testu - 4 dienas ilgums ar ķēžu komutācijas on-off ik pēc pāris minūtēm at-40degC un 85degC Key dzīves tests - 30 minūtes-30degC un 30 minūtēm pie 85degC, sekot ar fizisku pārbaudi, izmantojot optisko mikroskopu, un, ja plaisas rodas, metalurģijas pārbaude. Šie ir galvenie testi, ko izmanto automašīnu un varētu piemērot citās lietojumprogrammās. Jums vajadzētu spēt atrast vairāk informācijas par galveno dzīves testus internetā, ierakstot tēmu. Vienkārši izīrēšanas jūs zināt, šie testi ir jāveic, lai lielāko mehānisko transportlīdzekļu ražotājs, bet es esmu nespēj sniegt jums specifikācijām. Vismaz jums ideja, kas tiek darīts praksē.Lūdzu varētu kāds sniegt man interneta pieslēgumu, virsraksti grāmatas, raksti tests, lai noteiktu dzīves laikā elektroniskās shēmas, burn-in testu, strees testu. Paldies