dxf no ORCAD layoutplus 9,2

H

havi

Guest
Es gribu, lai radītu dxf failu no ORCAD izkārtojums plus. i tagad komandu eksporta izkārtojumu dxf. bet problēma ir, pieņemsim, ka PCB fails ir pabeigta (piemēram, maršrutēšanas un vara viss ir beidzies), es varu radīt dxf failu, bez pēdas un vara. Un ir kāda iespēja arī atsevišķi dxf failu cs pusē un ss pusē.

in gerbtool arī tāda pati problēma rodas, pieņemsim, ka varu ģenerēt dxf (tikai montāžas rasējums, uz kuģa, tas liecina tikai sastāvdaļas, ref ne s un leģenda s) no gerbtool, kad es atvērt DXF failu, tas parāda visas tas nozīmē pēdas un vara.

ja u vēlaties tikai leģenda, ref nos ar pad. u var dzēst izdarīt no Gerber. tiks dzēsts pēdas un vara. ja nepieciešams, izvēlieties loka too. viegli veids ir PowerPCB u var izvēlēties jebkuru iespēju ur produkciju. binu g

Ja izveidojat dxf ar File-> Print / Uzzīmē un izvēlieties DXF opciju, izkārtojums rada dxf failu, ja tas parauglaukumos visi pašlaik ir redzamas kārtas un tiek izmantotas tās pašas slāņi struktūru. Tātad, atverot dxf ar CAD varat izvēlēties katru slāni, piemēram, jums tika dara izkārtojums. bye wn.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back