B
bangunprayogi
Guest
Dear all, Man vajag dažas palīdzība Šis ir mans pirmais touch no projekta veida. Es gribu izveidot videonovērošanas sistēmu ar 2 ieejas kamerām ar vienu TV ekrānā, izmantojot video kontroles matrica (VCM) multiplexer no philips vai Gemini-4 Video Encoder-decoder .... Bet man joprojām ir problēmas, ir: 1. Izmantojot Philps VHM, es nevaru programmas secību ievades video ... Kādam ir pieredze, izmantojot šo multiplexer? Es tiešām ir nepieciešams konsultāciju .. 2. Izmantojot Gemini-4 Encoder-dekoders, kodētāja darbojas labi, bet dekoders ir vaina, kļūda massege ir "video ieejas vaina" ... Vai kāds man palīdzēt?. Esmu iepazinies ar lietošanas instrukciju, bet vēl nav saņemsiet atbildi. Paldies [size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 2 stundas 40 minūtes: [/color] [/size] oh .. Paldies Dievam ... Man ir izpētīt plānošanas matrica: D un saņēma atbildi par šo problēmu nav 1 .. Bet vēl nav par bez 2. Problēmu nav 1 risinājums ir noteikts secība ievadi kameras .. tad noteikti mājokļa laika pārāk .. javascript: emocijzīmes (": D")