Durvju zvans, piemēram, dizaina problēmas

R

RollingEEE

Guest
Apsveriet zvanot zvans (vai durvju zvans), kurā spied pogu gredzenu svilpe. Tagad es gribu dizains svilpe, ka būtu tikai skaņu, ja slēdzis ir nospiests piecas sekundes. Ja slēdzis nav nospiests neviens zvans atskanēs. Arī tad, ja slēdzis ir pastāvīgi mudināja mazāk kā 5 sekunžu intervālu, ne svilpe būs gredzens. Es tiešām gribu digitālo ķēdes, piemēram, tas, kas dos lielu izeja 1 sekundes, ja ieguldījums ir liels 5 sekundes. Vai kāds lūdzu man palīdzēt?

Veikt apskatīt pievienoto circuit .. "Miniatūra" mikrokontrolleru ir PICAXE-08 .. Hardware, kā jūs varat redzēt, sastāv no šīs mikrokontrolleru, poga, svilpe un rezistori pāris .. Programma var būt rakstīts ļoti viegli dialektu BASIC .. Un tas būtībā tas .. Sīkāka informācija: http://www.rev-ed.co.uk/docs/axe101.pdf Kods piemēram:
Code:
 Start: b1 = 0 Loop: ja pin3 = 1, tad cnt goto Sākt CNT: pauze 100 "nogaidīt 0.1s b1 = b1 1, ja b1 = 50, tad svilpe goto Loop Buzzer: augsta 2 pagaidiet 1" Buzzer ON 1s zemu 2 goto Start
Sveicieni, IanP

Thank you so much. Es zinu, tas skaņu smieklīgi, bet es nedrīkstu izmantot mikrokontrolleru. Jebkurā rezerves ieteikumi (piemēram, izmantojot 555 taimeris)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back