Dummy Transistor

C

ccw27

Guest
Kur jūs parasti notiek lelle tranzistoru?Ja lelle tranzistori novieto blakus slēdžus, ko izmanto kontroles (ti, tie iet augsts vai zems)?

Pateicība

Lelle tranzistors soda piemērošanu slēdža vāciņš ķēdē, kā jūs pieminējāt, kā arī izkārtojumu.In izkārtojums viņi palīdzēs problēmas šajā procesā.

Lelle tranzistori parasti tiek ievietoti izkārtojums labāku atbilstību. Utt

Ja jūs runājat par lelli tranzistori ir ieslēgta vāciņu shēmas (vai slēdžiem) tām ir cits mērķis.Tos lieto, lai samazinātu maksu injekcijas.Tos parasti izmanto virknē ar slēdzi, un par viņa vārtu lelles ierīces kontrolē invertēts kontrole, kas kontrolē galveno slēdzi.Drenāžas, beramkravu un avots ir visu shorted kopā., Un virknē ar galveno slēdzi.

Uz Dummy tranzistors es īstermiņa vārtiem, izejvielas un taras kopā.Vai es varu pieslēgt to zemes vai substrāts NMOS?Arī es domāju, regulāras slēdži nedrīkst izmantot slēdža vāciņš shēmas nav nepieciešams lelli, vai ne?

Pateicība

Dear ccw27,
Mēs runājam digitālo CMOS process, nevis dvīņu kubls.Kā NMOS digitālā CMOS process (N-labi) substrātu shorted uz zemes.
Par NMOS u varētu darīt 3 lietas,
1.Tie visi kopā un kaklasaites ar VDD
2.Tie visi kopā un kaklasaites ar GND vai Pamatne
3.Kaklasaite D un S GND un G VDD saņemt CAP

Es gribētu izmantot 3, kā tas būtu atbalsts, mans atsaistīšanas vāciņiem.
Hope it helps

Lelle tranzistori tiek izvietoti izkārtojumam labāku atbilstību.Tie ir nepieciešami, ja lietojat interdigited vai kopējā centroīdu stuctures Jūsu dizainu.
Izkārtojums programmatūra es strādāju ar ir L-Edit no Tanner EDA un tai ir noklusējuma p-substrātu (jo varu izmantot vienu n-labi CMOS process).Ja jūsu lelli tranzistors ir NMOS, tad iestāde, tas tiek automātiski savienots ar zemi.

In CMOS bandgap tas diagonāļu to surround diodēm ar fiktīvu tranzistori?Ja jā, tad tas ir paša izmēra?Nebūtu, kas palielina izmēru daudz?

Pateicība
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams autorizēties, lai skatītu šo pielikumu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back