DTV

T

taring77

Guest
Hi all,
Es esmu jauns, lai Digitial Televīzija un sākt ar karjeru tajā drīz.
Kā es varu sākt learining no pamatiem līdz viss man ir nepieciešams zināt par to.

paldies visiem
Tarēšana

Es ieteiktu, ka jūs sākat ar analogo tv.jo tur bija tik daudz kompromisu veikti saskaņā ar veco analogo b / w tv standarts PAL, NTSC un SECAM.Es domāju, ka DTV ir vieglāk saprast, ja jūs zināt, veco standartiem.
laba vēlējumiem.

Tarring,

Ir tēmas pārpilnība, ka visi sanāk kopā, lai "Joy" ar Direct TV saviem abonentiem."Pamati", var ietvert izpratni par "plūsma" ir signāls, parakstīšanās procesā, uzstādīšanas procesu un izmantošana "Ierobežotas piekļuves moduļi" vai izciļņi.

Vairāk indepth pētījumā jebkura viena aspekta, visticamāk, būtu labākais balstīta ar konkrētāku aprakstu jūsu darba pienākumiem.Piemēram, ja jūs darbā kā uzstādītājam jums būtu jāzina tikai svarīgākās ziņas par mijiedarbību "straume", IRD un CAM, nekas no vadītāja End Šifrēšanas process, un daudz par " paketes "un stimuliem, ko piedāvā jaunus klientus.Ja, no otras puses, jūs darbā kā montāžas valoda programmētājs jaunu CAM attīstībai, tad jūs, visticamāk, vajadzīgs diezgan detalizētas zināšanas par sugas šifrēšanas / atšifrēšanas procesu, "tiesību pārvaldības sistēma", optimizācijas metodes, jo īpaši " kodols "tiek īstenota, labs darbības izpratnei Bitu līmeņa loģiku un tā tālāk.

Es domāju, ka jūs atradīsiet daudz "pamati", uz kuriem attiecas dažādās vietās konstatēja, veicot vispārēju "Google" meklēšana uz DTV vai DSS, ieskaitot DirecTV portālam.Sīkāka informācija parasti var atrast, sašaurināšanās meklēšanas criterea.

Zivs

hi, i domāju, ka jūs varat sākt ar: video demystified rokasgrāmatu.
jums izpētīt visas no nulles līdz DTV ...
lai jums veicas

ps.Es domāju, ka grāmata ir šeit, ja ne pm man.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back