DTMF Caller ID PROTOKOLS

K

kumeemb

Guest
Hi all, Es esmu no Indijas. Es vēlējāmies izstrādāt Savu Zvanītāja ID BOX. Es vēršas ar manu TELEHONE pakalpojumu sniedzēju, kas man deva, ka viņš izmanto DTMF Zvanītāja ID SYSTEM mājienu. Es izstrādājusi DTMF dekoders dekodēt Zvanītāja ID DETAILS. Bet kādu iemeslu dēļ tā nereaģē: cry:. Bet pats DECODER CKT darbojas labi, kad es DIAL no mana TELPHONE. :: Es NEESMU PĀRLIECINĀTS PAR DTMF Caller ID protokols?. Vai kāds man palīdzēt izglītošana Bout DTMF protokolu. Regards, Kumara

Es nevaru sagaidīt to, kas notiek jūsu ierīcē, nemaz nerunājot par savu darbu. Šeit ir daži informāciju, var tikt var palīdzēt Jums: Zvanītāja ID FAQ Sīkāka informācija par zvanītāja ID, skaidrojot aparatūras un programmatūras prasības, un pārskatot desmitiem Zvanītāja ID programmas. http://www.ainslie.org.uk/callerid.htm

čau, paldies par jūsu post. Es esmu iegultiem inženieris. Es gribu, lai izstrādātu zvanītāja id dekodētāja ckt (par Indijas telefona pakalpojumu sniedzējiem), ar PIC16f877a. tagad, ka man ir ieguvuši pietiekamus dokumentus man vajadzētu iet labi. Es centīšos to, un atbilde jums atpakaļ. Paldies. sveicieni, Kumara

u var izmantot kt3170 vai ht9170 mikroshēmas dekodēšanu. tās ir vieglāk izmantot, kur u no.

u var izmantot cm8870 DTMF decoder. un lasīt to bināro kodu no sava Prot ar pic mikrokontrolleru un parādīt to LCD. paldies

čau, DTMF decoder ckt, ka es izstrādāts, izmantojot CM8870 nevar atšifrēt zvanītāja ID informāciju no pakalpojumu sniedzējiem Indijā), bet spēj dekodēt DTMF no mana tālruņa (kad es zvanu). Es nopirku vietējā izgatavota zvanītāja ID kaste (Eurotel CID 8089), lai pārbaudītu modeli (tas ir FSK un DTMF saderīga) tā darbojas naudas sodu. Tie ir parametri gredzenu es vēroju ar zvanītāja identifikācijas kastē (kuru es nopirku). Nosaukums pakalpojumu sniedzēja: Airtel (Indijas sniedzējs, PSTN) Gredzeni: pirmie divi gredzeni ir īss. Pēc tam tas zvana, piemēram, normālu gredzenu. Informācija: zvanītāja ID lodziņā tiek parādīta informācija par tālruņa numuru, tikai pēc pirmā riņķa un pirms trešās gredzena. Šīs īpašības padara mani domā, ka tas var būt FSK standartam. Es pat mēģināju ķēde ar MC145447 zvanītāja identifikācijas mikroshēmu FSK zvanītāja ID, bet joprojām nelietderīgi. Tagad es esmu sajaukusi, vai projektēt ckt pamatā DTMF vai FSK. lūdzu palīdziet man ...... :? Jebkura Indijas lasījumā šo, jūs varat lūdzu man pateikt, kādi standarts pilnībā Bharati vai Airtel vai BSNL ievērot. sveicieni, Kumara

Hi, Paldies. es izlasīju, ka. Bet, lielākais šaubas man ir, kas standartu izmanto pakalpojumu sniedzēja (Airtel, Indijas PSTN sniedzējs), nu FSK vai DTMF. Es neesmu pārliecināts, laika es iet uz pareizā ceļa. sveicieni, Kumara

Man ir veiksmīgi izmantoti HT9170 un KT3170 ar BSNL līnijām. Man ir savienots ckt diagramma, kā parādīts zemāk attēlā. Pārbaudīt volatges.

Hi all, Es esmu no Indijas. Es vēlējāmies izstrādāt Savu Zvanītāja ID BOX. Es vēršas ar manu TELEHONE pakalpojumu sniedzēju, kas man deva, ka viņš izmanto DTMF Zvanītāja ID SYSTEM mājienu. Es izstrādājusi DTMF dekoders dekodēt Zvanītāja ID DETAILS. Bet kādu iemeslu dēļ tā nereaģē: cry:. Bet pats DECODER CKT darbojas labi, kad es DIAL no mana TELPHONE. :: Es NEESMU PĀRLIECINĀTS PAR DTMF Caller ID protokols?. Vai kāds man palīdzēt izglītošana Bout DTMF protokolu. Regards, Kumara
HI Man vajag pašu pieteikumu. Lūdzu, ļaujiet man zināt, jūs varētu pārvaldīt, lai atrisinātu jūsu problēmu un attīstītu savu pieteikumu Indijas standartiem. Lūdzu, sazinieties ar mani @ gupta.anuj17 @ gmail.com

Hi es esmu no INDIA.I gribu darīt to pašu programmu. Man bija daži pamata shēmas, piemēram, zvana detektoriem un DTMF dekodera izmantojot MT8870DE bet problēma ir i am nevar saprast, kā es varu atklāt zvanītājus nē (Caller ID) starp 1 un 3 gredzenā telephone.In DTMF signālu, kādā veidā es nolēmu kas ir zvana signālu un kuriem zvanītāja ID? Kas protokolu? ja kāds zina, lūdzu man palīdzēt. paldies jau iepriekš nilesh

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back