DSP perifērijas lielāku paraugu ņemšanas biežums

L

lincolndsp

Guest
Es gribētu uzdot Jums jautājumu par kādu DSP spējas. Grāmatā "DSP un lietojumprogrammas C6713 C6416 DSK" autors saka, ka paraugu ņemšanas biežums, ko atbalsta AIC23 kodeks ir 8, 16, 24, 32, 44,1, 48 un 96 kHz (izmantojot DSK6713_AIC23_FREQ_fsKHZ). Bet mana GSM modulators dizains ar 271 kb / s ātrumu, izmantojot starpposma nesējfrekvenci, kas visi būs nepieciešams izmantot paraugu ņemšanas biežums ir aptuveni 3 MHz vai pat vairāk. Bet kā to realizēt, lai iegūtu izejas signālu ar šāda parauga ņemšanas frekvence. Varbūt tur ir vēl viens veids, kā noteikt paraugu ņemšanas biežumu? Varbūt man ir nepieciešams sava veida perifērijas, lai iegūtu šādu paraugu ņemšanas biežumu. Lūdzu, ko es varu darīt?

šie kodeki nevar ptoduce šajās frekvencēs. tā jums atsevišķs A / D pārveidotājs, iekļauj papildu DSP ārējo autobusu (i / o autobuss, atmiņas kopni). Ražotāji dara ADCS līdz 200MHz ... 1GHz, es domāju.

Kā es varu iestatīt paraugu ņemšanas biežums pēc tam, kad es pievienot uz ārēju / dd / pārveidotājiem. Es domāju regulāri, CCS.

parasti, whe izmantot taimeris pārtraukt, ar paraugu ņemšanas biežumu. ar taimeri ISR mēs lasījums no ADC, un nākamo veikt samping komandu, lai sāktu konversijas nākošais taimeris IT. Daži ADCS ir 2 adreses: viena datu lasījumā, un attiecībā uz paraugu komandu vienu.

Lūdzu, vai jūs varētu augšupielādēt man kādu praktisku materiālu, un literatūru par punktu

mēs izmantojām universitātē, dspcard, ko viņi (skolotājs), kas paredzētas, un teica mums, ka metode. Es nezinu par visām lietām, piemēram, ka materiāli. Es paskatījos par līdzīgām lietām, bet visur ir tikai teorethical dokumenti un grāmatas. šeit ir montāžas projekts šo karti. littlebit bugy, un jūs nevarat izmantot bez šīs kartes. man nav shēmas par karti. tas ir PC osciloskopa. in szkop.asm, jūs atradīsiet dažas lietas. jo karte ir TMS320VC5402-100 DSP, un ADC, līdz 1,5 MHz. Es nezinu veidu, ka, un vairāk par šo karti. Es domāju, ka tas ir ļoti vienkārši. tikai izmantot 3state autobusa vadītājs, adrese dekodētājs (FPGA, CPLD) un savienot ADC s datu pārraides līnijas, ar autobusa vadītājam DSP ārējo autobusu, ja. un adrese dekodētājs kontrolēs autobusu drv, un ADC palātas paraugu ņemšanas pin, citā adreses gadījumā. Šīs 2 adresēm lieta, ko es uzrakstīju, nav ADC, bet karti [size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 1 minūtes: [/color] [/size] Es centos, lai augšupielādēt / pievienot zip failu, bet es to neredzu.

Hi, Last saistītu ziņu, šis temats ir redzams, Okt 24 2005. Tagad man ir līdzīga problēma. Vai vēlaties kaut ko teikt man))): Ar laba vēlējumiem.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back