DSP īstenošanai OFDM

S

syedahmar

Guest
Mums ir simulēta OFDM pamatā raidītājs, kanālu un Matlab uztvērējs.Tagad mēs vēlamies izmantot divas TI C6713 DSP plāksnes, vienu, kas darbojas kā raidītājs un otru uztvērēju.Problēmas, mēs saskaramies, ir
1) kodu, konvertējot Matlab līdz C kodam komponista studio ... (Vai mums tas ir jādara manuāli, vai pastāv daži rīks ir pieejams)
2) saikne starp diviem DSP plāksnes.Mums ir savienot divas DSP plāksnes, Kā mēs to darām to.Ideālā būtu bijis wirelsess saiti, bet i dont domāju, ka tā mums ir enought laiks šo un tagad mums ir aptuveni 45 dienas pa kreisi ... Līdz ar to ir sērijas saikne mums ir izmantot vai ko?
Mums tiešām ir nepieciešams daudz palīdzēt mūsu projektam.Jebkura puiši atsauksmes u būs appreciated.Kā iet par mūsu projektu tagad ?????????

1) ir Matlab -> C pārveidotājs lietderība Matlab.I guess jūs varat izmantot to konversiju.

Sveiki

Konversija lietderība nav efektīva, Try pārvēršot m-failu c manuāli, un maksimāli efficeincy jums jāievēro daži noteikumi, ko sniedz c pilnveidotāju kodu komponista studija.

Sveicieni

Paldies par padomu.Ir šis vēl viens jautājums, kas savieno divas plāksnes.Kā mēs darīt un ko mums vajag mācīties par to?

lai savienotu divus dēļiem, var izmantot skaņas karti plates un savienot tos ar vienkāršu vadu.

Sveiki

Izmantojot datu apmaiņu starp divām kartēm prasītu daudz kontroles mehānisms inclusding DMA vai atm kopijas un pareizu bufera sadales metodes, kas varētu būt diezgan sarežģīta un apgrūtinoša;

Ja visi esat intrested ir pārbaudīt raidītājam un uztvērējam uz pusi dupleksais režīms; kāpēc dont tu integrēt raidītāja un uztvērēja uz vienu DSP karti.

kur jūs varat izpildīt raidītājs uz rāmja un tad ģenerēt rāmja dati, vēlāk saņēmējs var ierosināt, lai atšifrēt rāmi.

Apkopot un lejupielādētu kodu, u var izmantot ccslink ar Matlab.vairāk palīdzība pats avalaible ar Matlab palīdzību failus, es uzskatu, ka, ja jums ir CCS un Matlab uzstādītas ir automatizācijas demo skripts, kas testos Matlab Abd CCS interfeisu.

Priekā
S

Es domāju, ka jums ir imitētas šo vienu Simulink, ja tā jūs varat radīt c kodu tieši no simulink izmantojot RTW "reālā laika darbnīca", var izvēlēties simulācijas režīmu, kas ir "Accelerator" nav "Normāls".
Jums ir pie saknes Jaunizveidotās mapi containig c-kodeksu savu modeli un atbalstīja bibliotēkas un visu nepieciešamo DLL.
Tad jūs sāk CCS, lai pārvērstu šo kodu TIS montāža.
Ja tikko esat izmanto m-failus "rakstiskas savu kodu", tad jūs varat izmantot MatLab kompilators mašīna, lai pārveidotu savu m-failu c kodsPievienots pēc 3 minūtēm:par THW bezvadu saite var pievienot, vispirms pārliecinieties, ka jūsu baseban modelis jau darbojas.
Jūs varat pieslēgt to vadu-sākumā un, ja tā strādāja, tad jūs mēģināt izveidot savienojumu RF transcivers un bezvadu saite
Man ir jautājums, ko jūs esat darījuši concering frekvences-i vidējais biežums kartēšanu un adjustement par frekvenču un kanālu aprēķinu moduļiem?

syedahmar rakstīja:

Mums ir simulēta OFDM pamatā raidītājs, kanālu un Matlab uztvērējs.

i ir to pašu jautājumu
Es cenšos, lai izstrādātu pilnu dupleksu OFDM raiduztvērēja

tas ir vienkārši savienot vispirms DSK's līnijas, lai otrā DSK's līniju un pieslēgt otrajā DSK's līnija-out uz pirmo DSK's line-in?

nav kāds papildus noteikšana?

@ Post13
var u palīdzēt man, kas imitē OFDM jebkurā FPGA rīku (sistēma ģenerators, acceldsp uc)

hi syedahmar,

Jūs, lūdzu, sūtiet man Matlab kodu jūsu simulācijas, tas būs liels labu no jums.

uz

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back