DSO PC Interface

F

Fish4Fun

Guest
Hey folks,

Es gribu, lai izveidotu augstas veiktspējas DSO interfeiss PC balstās displeju.Tas ir hobijs orientētu projektu, un tā komponenta izmaksas ir sevišķi ar savu projektēšanas laikā.Man ir praktiski nav pieredzes ar diskrētiem ADCs,
lai gan man ir daudz paveikusi nolasīt par tiem.Es pagaidām meklē pie AD9215 un AD9214 par šo projektu, bet ir daži iebildumi par buferizācijas datus, šo ātri.Tā kā ir diezgan augstas izmaksas nelielu daudzumu augstas izšķirtspējas RAM, tā bija mana doma mēģināt iekļaut diezgan lēta datora RAM par buferšķīdumā.Man ir jāpārskata dažādu BITSCOPE shēmas pieejami tīklā, un viņiem jājūt, ka ar ātrāku ADC un ātrāku / dziļāku buferis, ka ļoti augstas izšķirtspējas DSO ir sasniedzami par hobbyist s budget.Lūdzu norādīt uz nekļūdīga, ka es varētu sastapties, un sniegt man padomu un ieteikumus, kā redzat fit.

Pateicība

Vēlaties Jūs veidot ārējiem vai iekšējiem PC DSO?

imxo, DSP ar PCI hosh interface osta ir piesaistīt izmantot par iekšējo PC DSO projekts ...

goshka,

Paldies par atbildi.Ko es gribu darīt, ir veidot DSO kā ārējo kastē, kas var buferētu datu neatkarīga no datora un pēc tam nosūtīt buferētus datus uz datoru, izmantojot standarta comm protokols.Mana ideja bija izmantot komerciāli pieejamas PC100 SRAM, jo tā ir viegli pieejama un ir salīdzinoši lēti.PC100 SRAM sticks rakstīt 64bit segmentiem un ir latentuma, ka belies viņu 100Mhz reitingu, bet tā bija mana doma, ka vairāku sticks ļautu starplikām pieeja, kas ļautu līdz četriem kanāliem taisnība 100Mhz buferizācijas.Lai gan 100MSPS nav zemes satricinošs, tas kalpotu manas vajadzības, ja paraugs dziļums bija par 1s diapazonu šo likmi.Ko es tiešām, piemēram, ir nedaudz arī atsauksmēm par vispārējo pieeju šī projekta pirms es pavadu daudz laika darba, kas datus.Es arī gribētu daži vispārīgi ieteikumi par citiem veidiem, kā maksimizējot izpildi un minimizējot izmaksām par "1 off" prototips šāda veida.

Pateicība

Labdien.

imxo, DSP fpga, patiešām ir standarta lēmumu par šo problēmu.

Kāpēc vēlaties SRAM versija tad DSP ar SDRAM External Memory Interface SDRAM modulis lēmumu?

Arī Paraugieties Agilent HFBR fiber optics produktu PC interfeisu.Piemēram, HFBR-RUD100, HFBR X5XX

Ja Jūs vēlaties izmantot usb interfeiss PC, loook pie DSP ar USB interfeisu izpildi ...

Arī apskatīt DSP sistēmas komandu izplešanās būvdarbu ar apļveida buferis datu ...

goshka,

Vēlreiz paldies, ka veltījāt laiku, lai komentārus par manu projektu.Man ir uzskatīt, izmantojot FPGA šim projektam, bet bija doma to var overkill.Man nekad nav strādājuši ar FPGAs, bet vēlējās, lai jau ilgu laiku, un tāpēc es būs iespēja izpētīt FPGAs par šo projektu.Ja jums ir kādi ieteikumi par īpaši ģimenēm FPGAs tad I would appreciate your input.Es esmu iepazinies ar Atmel saimes mikroprocesori, un tāpēc es esmu slīpi sākt ar AT40K sērija FPGAs, ja jums ir cits ierosinājums.

Pateicība

I uzņemties aktīvās saites uz citām lapām šajā forumā ir pieņemams, ja tā nav, lūdzu informējiet mani, un es nogalināt saites.Es nezinu, kā es nokavēju šo ļoti labs pavediens, bet vēlējās uzsvērt ikvienam, kas uzskata, ka šai pavedieni un vēlas vairāk info nav darīt to pašu kļūdu I did:

ftopic41841.html

Pateicība

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back