DS1287 RTC un iekšējo lithuim akumulatoru?

S

SphinX

Guest
Sveiki, Man ir interfeisa DS1287 RTC ar AT89C52 ([color = zaļa] Paldies seaspac par viņa lielu palīdzību [/color]). Es lasīt no lapas, ja VCC noslīd zemāk par līmeni apmēram 3V, ārējā VCC piedāvājums ir izslēgta, un iekšējā litija enerģijas avota nodrošina tiesības RTC un RAM atmiņu. un kā VCC nokrīt zem 3V tipisks, RAM un timekeeper ir pāreja uz iekšējā litija enerģijas avots. Hronometrāžas funkcija uztur precizitāti (+ -) 1 minūte mēnesī pie 25 C, neņemot vērā sprieguma ieeja par VCC pin. Ok manā dizains RTC ir pieslēgts VCC, man ir noteikts RTC pirmo reizi (iestatījums sekundes, minūtes ,.... utt), bet, kad es noņemt VCC pēc tam pievienojiet to atkal pēc brītiņa. Tas sāk skaitīt no pēdējā punkta (kad es izņemta VCC) [color = red] Kādēļ tā un kā es zinu, ja VCC ir noņemts iekšējo bateriju darbus, lai saglabātu laiku un datumu?! [/Color] Lūdzu i gribu dažas explaination? Salam, Sphinx

Es nezinu, ka tieši RTC bet no Maxim vai Dallas vairāki RTC ir nepieciešams, lai iekšējo bateriju (config bitu reģistrā), rūpīgi izlasiet datu lapas, lai redzētu, ka lietu.

Akumulators ir, lai nākamajos 5 - 10 gadiem .. Ir vairāki punkti šeit: 1. DS1827 nedrīkst patīk, kā jūs kontrolēt CE līniju. Vai tas, ko pienācīgas uzraudzības IC piemēram sa par DS1210 piemēram? 2. Uz enerģijas par to, ko kodu jūs nosūta tai, lai uzstādītu to uz augšu? Es izmantot to pašu kodu, ka es radīju pirms kāda laika par 146.818, un tas strādā bez jebkādām izmaiņām, piemēram, drop-in nomaiņu. Lūk, kā tas izskatās:
MOV DPTR, # 000Ch MOVX, @ DPTR; Notīrīt Reģ. C MOV DPTR, # 000Ah MOV, # 20h; H3_02 = 0A MOVX @ DPTR,, 00 .. 4,1 MHz, 20 .. 32kHz .. MOV DPTR, # 000Bh MOV, # 12h; H3_02 = 2A MOVX @ DPTR,; 22 atspējo SQWE, intr .. Javascript MOV DPTR, # 0001h; Uzstādīt signālu int ik pēc 1 sec. MOV, # 0C0h MOVX @ DPTR, INC DPTR INC DPTR MOVX @ DPTR, INC DPTR INC DPTR MOVX @ DPTR,

Runājot par NVSRAM s, man ir jautājums par litija šūnas, es neesmu redzējis atbildēts datu lapās no dažādiem ražotājiem. Rezerves laiks ir parasti uzskaitīti kā 5-10 gadu laikā, pēc pieteikšanās jaudu pirmo reizi (šūnas nāk iekšēji atvienots līdz pirmajam power-up). Mans jautājums ir, ar jaunu daļu, kas ir nekad būtu tiesības piemērot, būs litija šūnas joprojām pašizlādes laikā uzglabāšanā? :? Nick

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back