drukāts monopole vajadzīgs pārskats

K

kolesov

Guest
Hi, Vai kāds sniegt man pārskatu par drukāto monople? Es novērtēju to, ja ir daži viegli unterstanding piemēri. Paldies.

Hi kolesov Kādam pieteikums jums ir nepieciešams šis drukāts monopole? No viņiem problēma ir bieži (liels) zemes tiem nepieciešams. Bieži tas ir labāk izmantot drukāts Dipola ... Sveic

Viens triks ir, lai būtu zemes plakne rajona beigas, pirms no PC kartes mala ir sasniegts. Izstarojošā elements monopole tiek nosūtīts off malas iezemētās plates jomā taisnā leņķī.

OK, OK, bet, ja jūs vēlaties, lai izstrādātu plaknes drukāts monopole, kur arī radiators ir "iespiesta 'Tiks nedarbosies. Jums ir nepieciešams samērā liels groundplane ...

Radiators atrodas plaknē PC karti. Šī ir metode, ko izmanto par komerciāliem 802.11b kartēm ar tālāk samazinot kuģa telpu ar saliektu tālākajā galā radiatora taisnā leņķī pie tālu beigām.

Tas interresiting ideja ... Vai jums ir ideja par peļņu Šāda antenas?

Gada beigām līkumu arī liek dažas starojuma virzienā, kāds būtu bijis gals uz radiatora. Es aizdomas, ka efektivitāte ir zem 100% un ar radiāciju visos virzienos pieaugums būs nedaudz mazāks nekā izotropiska.

Hi, paldies everone. Es domāju, ka šī antena typ ir patiešām kaut kas arī nākotnē, jo tā mazo izmēru un lowcost.

Varbūt šis doc ir interesants kādam. Bet es nevarēju atrast nevienu attēlus tipiskā radiācijas modeli antena.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back