drošuma analīze elektroniskās sistēmas

A

arbalez

Guest
hi,

Kā es varu veikt drošuma analīze elektronisko sistēmu.kā to var izdarīt, izmantojot Monte-Karlo analīzes un simulācijas?ja Jums ir ideja, lūdzu, dalīties tajā ar mani.Es plānoju to darīt šo tēmu, jo mans beigu pusgadam projektu vainu tolerantu skaitļošanas tēmu.Es sapratu, ka Orcad ir PSpice ir noderīgs Montekarlo analīzes rīks tajā.Kā es varu veikt uzticamības pārbaudi, izmantojot šo rīku.

Jūs varat ieteikt kādu dokumentu, vai grāmatas, ka man vajadzētu atsaukties uz?

Cik es atceros, Monte Karlo metodi izmanto PSpice (un citus līdzīgus produktus) ir dedecated uz analalyse ķēdes darbību, kā funkcija detaļu pielaides.To nevar izmantot relaibility analisys.

Ir grāmatas vairākas labas elektroniskā uzticamību tirgū.Uzticamības analīze ietver izpratni uzticamību (mehāniskās un elektriskās), katras daļas montāžas un to saistību ar otru.

Uzticamība ir varbūtība numurs.Tā ir definēta kā varbūtība kaut ko, lai veiktu tās mērķim uz noteiktu laiku saskaņā ar norādīto nosacījumu kopumu.Ilgāks laiks, apakšējā probabilitiy.Reliablity var mērīt izdzīvošanas ziņā (p) vai nav (1-p).Es varu teikt, daļa ir izdzīvošanas 0,999 propability vai varbūtību tas neizdodas, ir 1-0,999 = 0,001.

Ja man ir 5 lietas, kas visiem ir vienāda iespēja nav un visiem ir jāstrādā, lai visas sistēmas darbu, tad sistēma varbūtība ir p1 * P2 * P3 * P4 * P5.

Tīmekļa vietnē componay kas pārdod Uzticamība Programmatūra ir http://www.relex.com un viņi ir saite uz "Resources", ka jūs varat izskatīt.

Ceru, ka tas palīdz.

Dr.Prof

Šie aprēķini tiek veikti, pamatojoties uz nespēju likmes dažādām sastāvdaļām.
Daudzus gadus, ko izmanto standarta bija Bellcore GR-357.Tagad līdzīgs standarts ir pieejams no Telcordia.Es domāju, ka tas maksā apmēram $ 1000, though.
http://telecom-info.telcordia.com/site-cgi/ido/newcust.pl?page=idosearch&docnum=SR-332 &

pret kļūmēm skaitļošanas ietver utt uzticamību datora protokoliem, programmām un programmatūras metodēm, lai palielinātu to

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back