doubly_linked saraksts

Z

zeos

Guest
čau,
var kāds paskaidrot, kas man to, kas doubly_linked saraksts ir,, vai kāds ir avota kods, kas izmanto saistītas sarakstu? ceram, ka jums var palīdzēt man

čau,

saistīts saraksts vienkārši satur bultiņas uz nākamo objektu sarakstu un nākamo vienumu atsevišķi.bet divvietīgu saistīts saraksts katru objektu, ir bultiņas, ko varētu izdarīt punkts nākamo vienību un citu rādītāju, kas liecina par to, ka iepriekšējais vienums.

, Norādot, i nozīmē, ka tā varētu saturēt adresi nākamo vai iepriekšējo posteni ....

Reg ar refereces vai avota kodu ..ir daudz grāmatas pieejams tiešsaistē lejupielādei ..arī u var dot google meklēt iegūtu kodu ..tā nebūtu, ka daudz grūtības ..Good luck ...

/ Am

zeos wrote:

čau,

var kāds paskaidrot, kas man to, kas doubly_linked saraksts ir,, vai kāds ir avota kods, kas izmanto saistītas sarakstu? ceram, ka jums var palīdzēt man

A divkārt saistīts saraksts ir to posteņu saraksts, ar katru posteni norāda uz nākamo objektu sarakstu un pēdējā posteņa norāda uz pirmo elementu.
Tas var īstenot C , izmantojot struktūras, lai mezglu no sarakstu un klases kā sarakstu manager.Eg

typedef struct mezglā * nodePtr;

struct mezglā (

int postenī;
nodePtr next;
) / / Šī veidos mezglā no saraksta

Lai to divkārt saistīta ir atkarīgs no ilplementation no ievietošanas funkcija.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back