Double pulsa noteikšanas shēma

M

mbabayan

Guest
Sveiki, es cenšos, lai izstrādātu shēmu, kas radītu impulsu (0,5-1 sekundes), kad divreiz pulsa par ieguldījumu konstatē ar laika atstarpi

Es ieteiktu jums izmantot mikrokontrolleri - varat ievietot visu fucntionality dažus sīkpaku mikro

Jā, es zinu, ka varu izdarīt ar MC - bet šķiet, ka šāda overkill par šo. Bez tam, es esmu programmatūras inženieris ar tirdzniecību - tā ir daudz vieglāk man darīt programmatūras (labi, firmware), bet kur ir problēma:)?

Ticiet man, ja jūs mēģināt pareizi noteikt dubultklikšķi visu adaptīvo hronometrāžu, lai tā ir ļoti uzticama ir liels izaicinājums. Tas izskatās vienkārši, bet, ja jums ir, lai būtu perfekta, tas ir diezgan sarežģīts uzdevums. Uzdevums ir firmware kvalitāti, kas novedīs pie beigām uzticamību. Var izmantot arī RTOS iekšpusē (piemēram, Salvo - [url = http://www.pumpkininc.com] ķirbji: Salvo, RTOS, kas darbojas tiny vietās [/url]) - jūs redzēsiet visu projektu no pavisam cita leņķi. Bet, ja jūs vienkārši vēlaties uzzināt, kā strādāt ar 555 un 74HCxxx - tas ir labs sākums.

Es piekrītu, ka, ja man nepieciešams precīzs termiņš atklāšanu, tā būtu bijusi daudz nopietnākas saistības. Viss, ko es runāju šeit ir noteikt divreiz pieskarieties par NO slēdža withig noteiktu laika periodu. Vai kāds piebalsot par iespējamību manu ierosināto ckt? Paldies,-MB

Iet uz mikro. Izmaksas teikt PIC10F200 ir mazāks par vienu NE555, tas pats fizisko lielumu, vajadzībām maz vai neviena ārējo komponentu, un to var darīt darbu, kas dažas rindiņas kodu. Brian.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back