Doties uz sākumu pēc tam, kad pārtraukt?

I

ipunished

Guest
Es saprotu, ka tad, kad pārtrauc notiek mikro kontroliera atgriežas, ja pa kreisi no .. bet mana pārtraukt sastāv no gaismas signalizācijas slēdzim, ti, pēc iterrupt es gribu to pārtraukt visu .. mans kods sastāv no braukšanas dzinēju, bet (1) cilpu .. pēc aparatūras pārtraukt ir nospiests tas jāpārtrauc visu, un tad vēlreiz jāgaida uz pogas Sākt, kas nospiests .. Es domāju, aicinot iedarbināšanas pogu funkciju ISR, bet atstās kaudze nedzēsto. kāds veids, kā iegūt ap šo?

varētu jūs nodot savu kodu un shematisks ... Un arī jūs minējāt pēc aparatūras pārtraukt ir nospiests tas jāpārtrauc visu, tas nozīmē, ka jūs vēlaties kontrolieris pats izslēgts vai tikai motora ... Ja jūs vēlaties visu sistēmu [apstrādi pārāk], lai izslēgtu es varu dot viens risinājums ... To var izdarīt, ievietojot nelielu aparatūras shēmas ... Izmantošana vai vārtu [74HC1G32] un kravas pārslēgtos [FPF2100] jūs varat sasniegt šo vienu ... VAI vārtiem ir divas ieejas [A un B] B ir saistītas nospiediet pogu [poga vienu galu iet uz ieguldījumu vai vārtiem un citiem tiešajiem iet uz VCC ar nojaukt rezistoru] un vajadzētu saņemt saistīts ar GPIO kontroliera, produkcijas vai vārti [Y] vajadzētu iegūt savienots ar ON [3. pin] par FPF2100 [ar nolaižamās rezistoru] ... VOUT [5. Pin] par FPF2100 saņems saistīts ar VCC ar mikrokontrolleru ... Loģika ir ļoti vienkārša, nospiežot spiedpogu, vai vārtu rezultāts būs augsts, ka ir savienota ar slodzes slēdzi, tad varu iet dispečera ... Jūsu programma ļauj GPIO augstu [kas ir saistīts ar citiem ieguldījumu vai vārtu], pēc tam pastāvīgi pilnvaras iet uz kontrolieri ... Tad apturēšanas slēdzis ir nospiests, pārtrauciet visu [Patīk tas, ko tu teicis] ... Atkal sākas slēdzi nospiestu, Hardware parūpēsies par visu [Izņemot pieņemšanas GPIO augstas ]...: smaidu:

Paldies par detalizētu atbildi, kandhu, bet es dont vēlaties, lai ieslēgtu mikrokontrolleru pilnīgi izslēgts, jo pēc pārtraukt, es gribu to gaidīt uz pogas Sākt no jauna, es tikai vēlos tahts pēc izslēgšanas slēdzi ir nospiests tas ir tikai pārtrauc darboties visu , es domāju sūtīt 0 visiem izejas pieslēgvietas, taču pēc tam es gribu to gaidīt sākumā switchg atkal .. mans kods ISR kā tagad ir tikai nosūtīt 0 līdz izejas pieslēgvietas = /

Jūs varētu mainīt savu kodu, ISR rutīnas, un izmantot vienkāršu cilpa gaida pārslēgtos uz jānospiež vēlreiz. Kad tas ir nospiests sākums everthing pēc tam izejiet rutīnas.

| Es domāju par to, bet paradis to atstāt kaudzīti nepareizi .. Es domāju, ja mikrokontrolleru iet uz ISR, tā glabā to, kas tās dara steku un tad atgriezties un paņemt ..

Tā labāk, lai jūs īstenotu kodu šeit ... Tad kāds sniegt risinājumu Jūsu problēmai ...

Kad jūs ievadiet rutīnas, tas aptur pārtraukt procesu. Tas tikai veikalos atpakaļadresi. Jums ir nepieciešams kaut kas līdzīgs šim Saglabāt reģistru pārtrauktu motora.. pārslēgtos visu produkciju ar nulli. Loop gaida slēdzi jānospiež atkal . uzsākšanas motoru atjaunotu rezultātus. notīriet pārtraukt karogi atjaunot reģistru [I ] izejas ISR [/I]

saglabāt reģistrus, ISR, mijmaiņas palīdzēs jums

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back