DOS -> USB -> Microcontroller

P

Pal

Guest
Čau,

Lūdzu kāds var guide man izmantojot DOS (BIOS), lai to sasaistei ar manu UC caur USB?Es, izmantojot AT89C52 mikrokontrolleru.Tas tikai vienkārša pārbaude pieteikumu savukārt ON / OFF LED kontroles DOS programma, bet, izmantojot USB interfeisu.Es vēlos uzrakstīt C / C programmu, lai to kontrolētu.

Vai ir iespējams darīt?

Paldies.

Man bija tas pats uzdevums dažus mēnešus pirms - nekad nav gatava tam.

Es var koplietot šādas: Jums ir allready DOS programmu un jūs varat to nosūtīt, izmantojot USB - tas nozīmē, ka jūs varat kontrolēt, USB, izmantojot DOS vai jūs izmantojat Windows kontrolei ostā?

No otras puses, jūs CNA veikt USB izejas, mainīt to RS232 - pārbaudiet šo: www.ortodoxism.ro / lapas / SGSThomsonMicroelectronics / mXytxzy.pdf - tad tu zini, rutīnas, lai uc.

Man nav programmatūra vai kārtējās par to, bet es domāju, ka jūs viegli varat atrast kaut ko, ja jūs Google!

D.

Viena cita iespēja ir veidot USB-to-RS-232 tiltu, kuri pamatojas uz CP2102 (≈ U $ 5) ..
Te ir tas datu lapā:
http://www2.silabs.com/public/documents/tpub_doc/dsheet/Microcontrollers/Interface/en/cp2102.pdf
ieskaitot COMxx un USBxx draiveri (WIN for sure, DOS -?) ..
Sākt ar, nav jāuztraucas par šādas kontroles Pins:
apturēt, pārtraukt \, RTS, CTS, DTR, DSR, RI un DOD ..
Connect TxD un RxD tieši 89S52 un ..off you go ..

Sveicieni,
IanP

Čau,

dkace

Quote:

Es var koplietot šādas: Jums ir allready DOS programmu un jūs varat to nosūtīt, izmantojot USB - tas nozīmē, ka jūs varat kontrolēt, USB, izmantojot DOS vai jūs izmantojat Windows kontrolei ostā?

Palīdzība,

Kā es tev teicu Man nav izveidota šādu pieteikumu.I did daži meklēšanas though.Es varu ieteikt šo:
- Rezultāts no datora, izmantojot DOS RS232.
- Padarīt RS232 USB pieteikums (tas ir viegli).
- Radīt reverce pieteikumu otrā pusē.Input RS232 jūsu UC un Wright pirmkods pārējo pieteikumu.

Es domāju, ka šādā veidā jums būs jāpierāda zinot RS232 USB-RS232 pārejas ar aparatūru un plānošanu pašā laikā.

D.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back