Dokumenti par LDO dizains

Q

quaternion

Guest
i am Newbie in LDO dizains, mana gradācijas projekts ir on-chip LDO dizains mazjaudas tiešo modulācijas FM raidītājs. Es gribu uzlabot savas zināšanas LDO dizains. i get tel d. no Rincon-Mora disertāciju un viņa IEEE papīra "pašreizējo efektīvu, zemu spriegumu, zems pamet regulatoriem". Arī es varu iegūt vairāk vecu dokumentu. i grūti atrast jaunus papīra vai grāmatu. Es gribu tavu padomu par, no kurienes es varu pētījumu tēmu. Jebkura palīdzība ir appreciated.

Es arī, var u sūtīt man tel d. no Rincon-Mora disertāciju un viņa IEEE papīra "pašreizējo efektīvu, zemu spriegumu, zems pamet regulatoriem". Paldies, iesim kopā. Mana mail addresss: babbage.song @ gmail.com

Var es neesmu pietiekami skaidri. Tā kā Dr Rincon Mora teica viņa grāmata "gada beigās, tomēr ķēdes topoloģiju un konfigurācija izvēle ir atkarīga no īpašas pieteikumu un procesa tehnoloģija." ==> Tāpēc šis ir iemesls, kas man ir nepieciešams jaunāku materiālu LDO dizains (darba publicētās Dr Rincon pamatā ir 2μm MOSIS tehnoloģija, kas tika darīts ap gadu 1996, papildus izmantotās metodes ir sugas, ti, nav pieteikuma īpašs) Ir pārliecināts, ka citas metodes tika izstrādāta pēc tehnoloģijas. Dizains, es to darīšu, ir 0,13 mikroniem tehnoloģija un tāpēc pārliecināts, ka ir dažāda. par Babbage mans pasts ir quaternion0@gmail.com (es domāju, ierakstiet šeit var būt noderīga pusē tā ļauj sabiedrībai gūt labumu, un, no otras puses, ja mēs esam kļūdaina, ko mēs varam atrast apmēram vienu kas varētu pareizs mums)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back