DMS Dokumentu pārvaldības sistēma - Kurš?

T

tjalps

Guest
Sveiki cilvēki! Es gribētu tagad Kura Dokumentu pārvaldības sistēma jūs izmantojat par savu darbu? Man vajag, ka mūsu komandas projekta darbam. Lūdzu jebkādu padomu? Sveicieni!

Sveiki! Neviens izmanto DMS sistēmu projektu apsaimniekot? Sveicieni!

čau, jūs varat mēģināt CVS .. lai gan tas ir galvenokārt avota kodu, Jūs varat to izmantot cita veida dokumentu, kā arī.

Sveiki! Es maz pētījumu par bezmaksas atvērtā koda rīkus tirgū: h ** p :/ / www.alfresco.com/demo/flash/ h ** p :/ / contineo.sourceforge.net / features.html h ** p :/ / www.ktdms.com/ h ** p :/ / plone.org / Varbūt, ka var palīdzēt ikvienam. Lūdzu, sniedziet man jūsu expiriences. Sveicieni [/url]!

[Quote = tjalps] Sveiki! Es maz pētījumu par bezmaksas atvērtā koda rīkus tirgū: h ** p :/ / www.alfresco.com/demo/flash/ h ** p :/ / contineo.sourceforge.net / features.html h ** p :/ / www.ktdms.com/ h ** p :/ / plone.org / Varbūt, ka var palīdzēt ikvienam. Lūdzu, sniedziet man jūsu expiriences. Sveicieni [/url]! [/Quote] Sveiki, Paldies par saitēm. Daži no iepriekš (piemēram, Plone) ir CMS (satura pārvaldības sistēma) - vairāk par mājas lietošanai. Tomēr, jūs varat izmantot to kā dokumentu pārvaldībā un citām lietām, piemēram, foruma diskusiju utt cits populārs CMS ir Xoops: www.xoops.org , un tas arī ir dokumentu pārvaldības spraudni. Bez tam, es tikko izlaida vienu komerciālu produktu no Microsoft šim nolūkam: SharePoint Portal Server: http://www.microsoft.com/office/sharepoint/prodinfo/default.mspx

Es tagad Share Point Portal, bet es domāju, ka tas ir dārgi mazajiem uzņēmējdarbību. Ko jūs domājat? Sveicieni!

[Quote = tjalps] Es tagad Share Point Portal, bet es domāju, ka tas ir dārgi mazajiem uzņēmējdarbību. Ko jūs domājat? Sveicieni [/quote]! Tad es domāju, ka jums izvēlēties opensource CMS, piemēram, Xoops vai Plone ... SharePoint Portal izmantot speciālu protokolu panta attiecināšana uz Http) sauc WebDAV, un šis protokols atļauj nostādīt failu spuldžu serveri, izmantojot HTTP. Un tāpēc tas ir ļoti piemērots dokumentu pārvaldības ..

[Quote = banh] [quote = tjalps] Es tagad Share Point Portal, bet es domāju, ka tas ir dārgi mazajiem uzņēmējdarbību. Ko jūs domājat? Sveicieni [/quote]! Tad es domāju, ka jums izvēlēties opensource CMS, piemēram, Xoops vai Plone ... SharePoint Portal izmantot speciālu protokolu panta attiecināšana uz h ** p) sauc WebDAV, un šis protokols atļauj nostādīt failu uz serveri, izmantojot h ** p. Un tāpēc tas ir ļoti piemērots dokumentu pārvaldības .. [/quote] Subversion var izmantot arī WebDAV / Bingo

Sveiki! Es gribētu iegūt vairāk infomations uz DMS sistēmu uzņēmumu lielumu 50 izstrādātāju. Kādi ir Jūsu priekšlikumi CAD, EAA, Office dokumenti .... vai jebkurš cits. Ar laba vēlējumiem!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back