Dizains platjoslas DC neobjektivitāti tīkls

S

si14

Guest
Dārgie draugi: Lai izstrādātu platjoslas DC slīpo tīklu, es paredzēti microstrip radiālās nepilnīgs. Man ir gandrīz saņemt aptuveni 2,5 GHz joslas platumu. ) Vai tas tipisks joslas ar radiālu raksti? B) Lai sasniegtu augstāku joslas, ko jūs ieteiktu? Man vajadzētu izmantot masīvu raksti? vai man vajadzētu izmantot dažus elementus? Liels paldies jau iepriekš.

Es beidzot lasīt labu skaidrojumu par spirālveida (konusa formas) induktors, un kāpēc tas ir platjoslas. Normālā cilindriska spole, jums ir daudz pagriezienus un tā paša izmēra. Katra savukārt ir induktivitāte un stieples, lai vadu kapacitāti. Visi no tiem L-Cs resonate tieši tajā pašā frekvencē un radīt problēmas. Ar konisku formas induktors, katrs pagrieziens ir nedaudz atšķirīga izmēra, tāpēc tās rezonanses frekvence būs atšķirīga no savukārt blakus tai. Lai jūs galu galā ar 10 vai tik mikro rezonanses, nevis vienu lielu rezonansi. Efekts ir SRF līdz 40 GHz!

jauki izskaidrojums Bbiff44, lūdzu sūtīt saiti par to, vai pateikt mums atsauci khouly

Liels paldies draugiem, biff44: Vai jūs, lūdzu, sniedziet mums atsauci, lai redzētu vairāk par spirālveida induktors? Vislabāk

Ir cormmercially pieejami spirālveida induktori platjoslas slīpo tees. Es redzēju līdz 8 uh un SRF 40 GHz

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back