dizains CMOS ciparu salīdzinājuma, izmantojot Manchester veikt ķēdes

S

salatech

Guest
Hi guys. i am strādā pie šī projekta .. dizains digitālo salīdzinājuma, izmantojot Manchester veikt ķēdes pieeju. Es tiešām ir nepieciešama jūsu palīdzība. Es tikai gribu zināt, kas ir starp Manchester attiecībā veikt ķēdes papildinātāja ciparu salīdzinājuma

Hi, aplūkojot [url = http://en.wikipedia.org/wiki/Carry_look-ahead_adder] Carry izskatās uz priekšu papildinātāja - Vikipēdija, brīvā enciklopēdija [/url] pieņemot divus 4 biti ievadi A un B gala veikt ( C4) Manchester veikt skatīties uz priekšu aprēķina formulas C4 = G3 + G2 un P3 + G1 un P2 un 3 + G0 un P1 un P2 un P3 + C0 un P0 un P1 un P2 un P3 ar Gi = Ai & Bi Pi = Ai + Bi īstenošanai papildinātājs C0 = 0, tas dod gala veikt C4 īstenošanai salīdzinājuma C0 = 1 un viena ievade (A vai B) ir jāapgriež (piemēram, Ai = ~ AI) C4 ir salīdzināšanas rezultātu attiecībā uz

paldies par atbildēm manu pastu .. i really appreciate it. pls paskaidrojiet man vairāk daļā, kur mums ir invertcukuru vai nu vienu no ieejas .. Es esmu mazliet izplūdis uz šo daļu? Pls ..

Hi, ja vēlaties salīdzināt A un B, kas jums jādara AB un pārbaudīt, ja rezultāts ir 0 <0 vai> (varat darīt, ja jums gala veikt karoga) A un B ir pa pāriem papildina pierakstā. Ja tas tā nav gadījumā jums ir nepieciešams, lai concatinate 0 sākumā (piemēram, 9 = 0b1001 ir jāpagarina līdz 5 biti = 0b01001) Jūs varat izdarīt, atņemot B, pievienojot-B. -B var aprēķināt, veicot veica šo divu reģistru papildina tauvas papildinātu līdzekļus apgriežot un pievienojot 1 (piemēram, 9 = 0b01001 veica šo divu reģistru papildina (-9) = 0b10110 + b1 = 0b10111 = 0x17) tagad jūs varētu pievienot to un meklēt gala veikt (ar manchester veikt ķēdes skatīties uz priekšu), ar ko pievieno 0b1 no veica šo divu reģistru papildinājumu var izdarīt, ja iestatāt veic ieguldījumu manchester ķēdes 1. Tagad jums tikai nepieciešams izmantot apgrieztu B un jums būs salīdzināmu terapiju. Ceru, ka šī ir jūsu jautājums un tas palīdz uz

paldies vēlreiz, lai palīdzētu man. Pamatā mums noteikt vai nu A vai B kā divus papildina. piemēram, ja es B, man ir nepieciešams invertcukuru B un pievienot 1, vērtība 1 ir no veikt ieguldījumu Manchester veikt ķēdes .. kad es pievienot ar pārvadāt .. i add-B A.. ir mana koncepcija ir pareiza? Kā, ja es gribu, lai noteiktu = B?

Man ir koncepcija ir pareiza?
Kā, ja es gribu, lai noteiktu = B?
Parasti jūs Bitu līmeņa XOR A ar B pēc šīs esat vai visi biti rezultāts rezultāts ir 0, ja visas biti ir vienādi attiecībā uz

hello qieda .. paldies par palīdzību man vēlreiz. tikai gribu jautāt u par labu .. do u ir kāda ideja, kā veidot CMOS ciparu salīdzinājuma, izmantojot Manchester veikt ķēdes pieeja, izmantojot dcsh un microwind programmatūru, ja var visu tranzistoru līmenī .. do u zināt jebkura mājas lapā vai refrence kas var palīdzēt man ?

sveiki qieda .. paldies par palīdzību man vēlreiz. tikai gribu jautāt u par labu .. do u ir kāda ideja, kā veidot CMOS ciparu salīdzinājuma, izmantojot Manchester veikt ķēdes pieeja, izmantojot dcsh un microwind programmatūru, ja var visu tranzistoru līmenī .. do u zināt jebkura mājas lapā vai refrence kas var palīdzēt man ?
Es atvainojos Man nekad nebija šāda projekta par

hey qieda nepieciešams atkārtoti apstiprināt ar-B lieta .. sorry i am ABIT lēni. Pirmais man ir nepieciešams invertcukuru B un pievieno 1 pēc tam man ir nepieciešams, lai pievienotu veikt no Mančestras papildinātājs vai izzit i invertcukuru B un pievieno 1 (tas 1 ir comin no veikt ieejas) .. kurš no jēdzieniem ir pareizs? pls help me ..

Hi izmēģināt šo piemēru = 5 = 0b0101 B = 7 = 0b0111 => ~ B = 0b1000 G = & (~ B) = 0b0000 P = A + (~ B) = 0b1101 tagad izmanto veiktu raudzīties nākotnē ar C0 = 1 (piemēram, Manchester veikt ķēdē) C4 = G3 + G2 un P3 + G1 un P2 un 3 + G0 un P1 un P2 un P3 + C0 un P0 un P1 un P2 un P3 C4 = 0 => B lielāku Otrs piemērs = 7 = 0b0111 B = 5 = 0b0101 => ~ B = 0b1010 G = & (~ B ) = 0b0010 P = A + (~ B) = 0b1111 atkal veikt raudzīties nākotnē ar C0 = 1 (piemēram, Manchester veikt ķēdē) C4 = G3 + G2 un P3 + G1 un P2 un 3 + G0 un P1 un P2 un P3 + C0 un P0 un P1 un P2 un P3 C4 = 1 => lielāka (vai vienāds) B tagad ar apgriežot otrādi AA = 5 = 0b0101 B = 7 = 0b0111 => ~ = 0b1010 G = (~) un B = 0b0010 P = (~) + B = 0b1111 tagad izmanto veiktu raudzīties nākotnē ar C0 = 1 ( piemēram, Manchester veikt ķēdē) C4 = G3 + G2 un P3 + G1 un P2 un 3 + G0 un P1 un P2 un P3 + C0 un P0 un P1 un P2 un P3 C4 = 1 => B lielāka (vai vienāds) attiecībā uz

paldies par piemēru qieda .. vēl viens jautājums qieda mēs nosakām> B vai B <A by comparing C0 and C4. for example if i invert B and i get C4=0 and C0=1, my answer is B>, un otrādi .. i uzmākties saprast daļā u teica B> = A.. jābūt vai nu B> A vai B</a>

Hi, jūs vienmēr apskatīt C4, ja jūs invertcukuru B C4 = 0 => B lielāku C4 = 1 => lielāka (vai vienāds), B, ja jūs invertcukuru C4 = 0 => lielāka B C4 = 1 => B lielāku (vai vienāds) Ja ir vienāds B var invertcukuru vai B jūs vienmēr saņemsiet C4 = 1 (to var izmantot, lai noteiktu, vai A = B) uz

hey qieda tiešām ir nepieciešama jūsu palīdzība .. par manu ieejas viens piemērs ir negatīvs .. = 5 un B = -7 .. Kas man jādara, lai mana salīdzinājuma var pierādīt, ka> B, izmantojot Manchester veikt ķēdes pieeja? pls help me ... pls.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back