dizains 2,4 GHz līkums līnija

V

vikash_i

Guest
hii guys,
Man ir izstrādājusi līkums līnija antena bet i dont zināt, kā viņi aprēķināja platums, garums un nav apgriezienu ......
Es vēlos zināt, vai ir kādi standarta dizains vienādojumi aprēķinot platumu, garumu un nav apgriezienu ...
iepazīties ar dokumentiem, ar ko i augšupielādēta
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

hei
Man arī nav ideju, bet man ir nepieciešams dokumentu jūs augšupielādēti.
liels paldies

Iet uz simulatoru, piemēram, CST no HFSS.Ilgums ir līnija ir vienāda ar viļņa garums ir tā, ņemot vērā substrāta un line režīmā jūs varat novērtēt šo attālumu.Tad tev izlocīties līnijas, lai samazinātu virsmas, rezonators, alhtough Tas samazinās antena efektivitāti mazliet.

Es cenšos imitē to, ie3d programmatūru., papīra "ietekmi diriģents līnija papīra", es vēlos zināt, aprēķinot izmēri un vēlos ir kāda zemes plakne izmantot, ja jā, tad kādi ir izmēri, zemes plakne ..

Jūs esat uz "melodija" dimensijai jūsu simulators.Visiem mums ir zināms, ir puse vilnis operācijā viens galvenais aspekts.

hii guys
tanx atbildes .. i ir izvēlējušies taisnstūrveida gnd plaknes ...un i optimizēta to, izmantojot ie3d ...bet es esmu nesaņemu precīzu rezultātu, kā minēts papīra par projekta 1 un dizaina 2 (ar un bez vadītāja pozīciju) ...
var jebkurā liecina mani Wat darīt šo gnd plaknei un pateiks man tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu negatīvu ostas līdz gnd plakne, kas būtu kā diffrential osta ...
i am nosūtot snap no struktūras, kas man ir darīts ie3d ...
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back