Dizains 180 grādu fāzes nobīdes strāvas dalītāju Problēmas

S

sunnyfunghy

Guest
Hi visiem Es daru strāvas dalītāju ar 180 grādu fāzes pārveidotājs. Tomēr, es cenšos ļoti vislabāk to darīt, bet neveic 180 grādu fāzes nobīdi frekvenču diapazonā no 3GHz un 8GHz. Var kāds man pateikt, kas ir nepareizi ar manu dizainu. Es lietoju HFSS versija 10. Paldies

Es domāju, ka u var veidot to viegli, izmantojot IE3D. Tas ir ļoti vienkārši ... I dont zināt savu dizainu HFSS ... tur ir bibliotēka (komponents) par 180 hibrīda spēka dalītājs

[Quote = harman16] Es domāju, ka u var veidot to viegli, izmantojot IE3D. Tas ir ļoti vienkārši ... I dont zināt savu dizainu HFSS ... tur ir bibliotēka (komponents) par 180 hibrīda spēka sadalītāju [/quote] Tātad, kur ir bibliotēka komponents 180 hibrīda spēka dalītājs? Jūs varat ievietot to? Bez tam, es nezinu, kā lietot IE3D. Tāpēc man ir HFSS projektēt to. Var kāds var palīdzēt man. Paldies

Kur ir tavi waveports? Es nevaru redzēt, un es domāju, ka tu noteikti tos nepareizi.

[Quote = shlomo22] Kur ir tavi waveports? Es nevaru redzēt, un es domāju, ka tu noteikti tos nepareizi. [/Quote] Es izmantoju lumped ostas

Kad es atvēru failu HFSS, kreisajā pusē sarakstā teica Waveport, es esmu diezgan pārliecināts.

[Quote = shlomo22] Kad es atvēru failu HFSS, kreisajā pusē sarakstā teica Waveport, es esmu diezgan pārliecināts. [/Quote] Atvainojiet, bet es to atvērtu, tā ir vienreizēja osta.

Hmm, jā, nezinu, kāda man bija smēķēšanas. Anyway, tas bija mulsinoši man, ka jūsu uzbūve ir * zem * zemes plakne nav virs tā. Jo vara veido gandrīz perfektu diriģents, tur nav nekāda gaisa kastē virs tās nepieciešamība. Jūs varat izdzēst visu šo gaisu un tā vietā likt to zem microstrip, kur ir tikai mazliet gaisa tagad un vēl ir daudz darāmā. Kas varētu atrisināt problēmu. Jums ir tikai nepieciešams airbox kur būs lauki. Virs vara plates nebūs laukiem; zem joslas būs ievērojami lauki.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back