divkodolu CPU un HFSS, CST

Ja es saņemtu savu jautājumu pareizi, u nozīmē tas Dual Core CPU atbalstu programmas? Ja tā, atbilde ir affirmitive. u var izmantot divkodolu procesoru par simulācijas.

pieņemsim CPU ir Intel 3GHz un viens kodols cits CPU ir Intel 1,5 GHz un divkodolu. visas pārējās detaļas ir līdzīgi tie ir ekvivalenti HFSS un CST vai ne?

pārliecinieties, ka Jums ir pareizais HFSS licences funkcijas.

[Quote = has_ajam] pieņemsim CPU ir Intel 3GHz un viens kodols cits CPU ir Intel 1,5 GHz un divkodolu. visas pārējās detaļas ir līdzīgi tie ir ekvivalenti HFSS un CST, vai ne? [/quote] Sveiki, ajam. Es domāju, ka tas ir atkarīgs no differnet algoritmiem. Piemēram, ja algoritms nodarbojas ar lielu datu, tajā pašā laikā, protams divkodolu CPU (pārceļot dati ir dubultojies ar paralēlām algoritmi) ir efektīvāka. bet, ja apstrādes ātrums ir svarīgs, protams, es ieteiktu to 3GHz nevis 1,5 GHz. Ja jūs gatavojas iegādāties, es varētu lūgt, ka jums. Priekā.

Pēc ES Mikroviļņu konferencē pagājušajā nedēļā Minhenē Es runāju ar CST eksperts. Es pajautāju, kāda ir skaitļošanas ātruma-up no pārejošas solver, ja man ir 2 procesori, katrs četrkodolu, jo comparisom ar vienu CPU, viens kodols. Viņš teica, kaut ko ap x2.2. Ne vairāk. (Viņš izklausījās viņš zināja, ko viņš runā, viņš nav pārdevējs) jebkādus komentārus?

Es nezinu visas detaļas, bet jūs, iespējams, labāk ar divkodolu procesoru. Iemesls ir jūsu dators ir vienmēr darbojas dažas lietojumprogrammas fonā, tāpēc papildus kodols ļaus tai dedicata kopējo jaudu vienu procesoru ar HFSS. Dažas programmas var palaist uz vairākiem kodoliem, tāpat HFSS, bet jums būtu nepieciešams īpaša licence. : D

Čau Es domāju divkodolu gadījums ir ātrāk. Altough jūs candetermine skaits paralēli processsors cSt Transient Solver / Atlaides / Solver.

Es padomu izmantojot AMD procesoru nekā Intel CST iepakojumā, kas CDT jau saderīgs ar AMD procesoru

Par HFSS: Izmantojot divas serdes nepadara dubultu ātrumu risinājuma procesu. Es nav jēgas noteikt to uz augšu kā izplatīts atrisināt. Tad frekvence slaucīšana tiek sadalīti starp kodoliem, lai tas vajadzīgs pusi laika. Anyway jums ir nepieciešams viens Solver licenci katram CPU kodols. Ja jums ir dubultā core CPU, un tikai viena licence jūs varat izmantot tikai vienu kodolu. Par izplatīts atrisināt jums peldošo licence. Tā sākotnēji tika veikts, lai atrisinātu vairākas mašīnas paralēli.

Hfss var palaist saraksta 4 vai 8 CPU, ja jums ir tiesības licenci. CST no ver2008 var palaist vienu pilnu CPU. tāpēc, ja jums ir viens licence. vienu dual vai quad core CPU tā izmantos tos visus (2 vai 4). un ar licenci 2CPU kā divi Quad Xeon. Tā izmantos visus 8 cores.that solīto par ver2008 nākamo mēnešu piegādi no tā.

Hi visiem. Vispārīgi piesargāties: Diegi nav darbavietu! viņi darbojas uz tā paša datora ar dalīto atmiņu -> jūs nekad iegūt dubulto ātrumu par vairāku vītņotiem darbu ar daudzkodolu procesoriem. Ņemot divējāda quad utt .. kodols nenozīmē, ka jūs sadalīt pa 2, 4 Jūsu simulācijas laikā, vienkārši uzlādēt pusi / ceturtdaļa savu proc tādā nozīmē, ka citas tēmas ir atļauts darboties uz tā paša proc, bet CST nedara automātiski. Reālu priekšrocību jums būs, kad jums ir vairāk procs (evantually multi-core katra), un tur CST ir parallelaization licenci, kas radītu 2 (vai vairāk) tēmas tiks uzsākta katrs par vienu proc. Sākot ar 2009.gada versiju jums ir MPI, jāspēj izmantot klasteru pc. Atā

jā CST un HFSS abi darbojas uz dual core CPU ..... man jau izmantot divkodolu procesoru un strādā gan programmatūras ti CST un HFSS.

Es esmu sajaukt. daži saka, jums vajadzētu būt īpaša licence izmantot visas serdes pc, ar HFSS programm, daži saka, jums vajadzētu doties uz Tools / Options / hfss_options un tikai nodot skaitu kodoliem tur. Vai kāds zina, kāda ir īsti pareizi no diviem? Man ir Intel Pentium Core 2 Quad PC un es mēģināju ar otro tā, lai ņemtu advantadge no visiem 4 kodoliem. Par reālo laiku HFSS rezultāts nebija daudz dažādi un uzdevumu pārvaldnieks CPU izmantošana procentos nemainījās. Vai visi šie nozīmē, ka man nav aktivizētu visus serdeņiem HFSS simulācijas? Paldies

[Quote = nasimakis] es esmu sajaukt. daži saka, jums vajadzētu būt īpaša licence izmantot visas serdes pc, ar HFSS programm, daži saka, jums vajadzētu doties uz Tools / Options / hfss_options un tikai nodot skaitu kodoliem tur. Vai kāds zina, kāda ir īsti pareizi no diviem? Man ir Intel Pentium Core 2 Quad PC un es mēģināju ar otro tā, lai ņemtu advantadge no visiem 4 kodoliem. Par reālo laiku HFSS rezultāts nebija daudz dažādi un uzdevumu pārvaldnieks CPU izmantošana procentos nemainījās. Vai visi šie nozīmē, ka man nav aktivizētu visus serdeņiem HFSS simulācijas? Paldies [/quote] Jums jābūt vairākprocesoru iespējotu atļauju izmantot vairāk nekā vienu kodolu (ti, viens Solver pavediens tikai no tā, cik daudz serdes ir pieejami). Kad esat pareizi licence, kādu serdeņu skaits (vienā fizisko mašīnu, ti visi procesori saistīts ar vienu mātesplatē un darbojas viena operētājsistēma) var izmantot, nosakot pareizo numuru solver pavedieni izpildīt. Jūsu konkrētajā gadījumā pareizi iestatījums ir 4 solver diegi, bet jums ir nepieciešams pienācīgu licenci pirms šis uzstādījums ir kāda ietekme.

Man ir mēģināt CST CPU viens kodols 2.6GHz 1G ram, Core2Duo 1G RAM un core2quad 2G RAM. Es varu tikai izjust atšķirību, kad procesors ir 100% izmantots. Simulācija laiks ir mazāks par 1/2 core2quad salīdzināt ar Core2Duo. bet jūs nevarat salīdzināt laiku simulācija par abiem, ja tie nav apstrādi 100%. mana pieredze

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back