Divide signālu 9GHz izmantojot DFF bāzes dalītājs ar 45nm.

W

wuwoze

Guest
Hi guys,

Man ir īstenojušas gredzens oscilatoru ar 45nm tehnoloģiju mezglā.Gredzens oscilatoru ir 11 posmi invertora, un ātrums gredzena oscilators ir 9GHz.Izeja ir savienota ar DFF balstītas dalītāju, arī 45nm tehnoloģiju mezglā, un biežums ir jādala ar 2 labi.Bet visi tikai tie ir Spectre simulāciju.Nez, ja reālajā pasaulē, kas DFF balstītas dalītāju var sadalīt, ka diapazons (8GHz ~ 11GHz) frekvence.

Man ir jādara vairāk simulāciju par DFF balstīta dalītāju, un ir pierādīts, ka dalītājs varētu sadalīt frekvenci līdz pat 12GHz.

Ar 45nm tehnoloģiju mezglā, VDD ir 0.9V.

Paldies!Pievienots pēc 2 stundām 57 minūtēm:Vai būs jebkāda veida ātrgaitas problēma?
Vai būs tāpat kā indukcijas, kapacitātes, vai pretestības problēma?

Sorry es neesmu labs analog dizains.

Pateicība.

Profesionālo produktu īstenojis dizainu TPSC dalītāju ar 2 065CMOS ir izstrādātas ar max freq uz 6.2GHz (Design of Experiment-DOE-Post Layout imitācijas) un mērījumus saskaņā ar simulācijām.
Take care: te varētu būt liela atšķirība no shematiskus un izkārtojumu simulācijas.Izkārtojums ir tiešām kritisks, kaut kas ir jādara ļoti augstā profesionālā līmenī.
Protams, būs daudz parazītisko problēmas ...
Es ceru, ka tas var palīdzēt.
Mazz

wuwoze wrote:

Vai būs jebkāda veida ātrgaitas problēma?

Vai būs tāpat kā indukcijas, kapacitātes, vai pretestības problēma?

Thank you so much jūsu padomus.

Vīrietis, man ir tiešām ļoti slikta sajūta.Es būtu palielinājies gredzenveida oscilators posmos.

Par sadalītāju izkārtojums ir vidējais, kaut gan es centos minimizēt cik maršrutēšanas iespējas.

Izrādās, ka pēc sim 11-posms-inverter gredzens oscilatoru darbojas tikai 5.6GHz un dalītāju-by-2 var rīkoties 6.25GHz signālus.

Bet ss dalītājs nevar rīkoties tt vai FF gredzenu oscilatoru.Bet to, piemēram, ir ne vairāk kā 60 mikroni.

Dinamikas aizbīdņi, dalītājs ir zemākas frekvences robežas, kā arī augstas frekvences vienu, atkarībā no ieejas signāla amplitūdas / frekvences ir papīrs runāt par šo jautājumu, michael zaļa,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back